Sinulle Pirpana. Rakkaudella äiti.

0.28

Rakas seitsenvuotiaani..

 Joskus pelkään että lakkaat pussaamasta, rutistamasta ja rakastamasta. Niin ei kuitenkaan kuluneen(kaan) vuoden aikana tapahtunut, vaikka joskus pelkäänkin. Tänään otit haltuusi entistä tiukemmin ja päättäväisemmin. Sait minut tuntemaan itseni tärkeäksi.

 Rakastan sinua niin valtavasti, että se aika-ajoin kauhistuttaa minua ja saa minut joskus ihan pelkäämään elämää. Sinä olet minun ja minä olen sinun. Se että kohtasimme toisemme 7 vuotta sitten Kätilöopistolla, sillä totta vie on ollut tarkoituksensa. Sen jälkeen tiesin tehtäväni sekä merkitykseni, tulin äidiksi ensimmäistä kertaa ja rakastuin loppuelämäkseni. 

Olet kaunis. Olet taitava ja olet viisas. Osaat olla ihmisten kanssa ja ihaillen katson sinua kun niin olet. Minä kun en koskaan ole sitä oikein osannut.

Mutta sinä, sinä olet valloittava!

Eilen sinä istuit terassilla hetken aikaa itseksesi ja kysäisit sitten minulta että: " Missä minun kaikki ystäväni ovat?" . Tiesit odottaa heitä ja parin tunnin päästä pompit trampoliinilla kuuden ystäväsi kanssa onnellisena. Niiden ystävien, jotka halusit kutsua paikalle - ensimmäistä kertaa kutsuit kylään eskarikavereitakin. Se teki meidät vanhemmatkin tosi iloiseksi.

Tervehdit toissapäivänä hyväntuulisena naapurin poikia, jotka leikkivät veljesi kanssa pihalla. Pojat eivät ymmärrä sinua ja käyttäytyivät vähän hassusti. Onneksi sinä et vielä siitä välitä.

 Lupaan sinulle, että tulen pian kertomaan näille naapurin poitsuille että sinulla on tiettyjä rajoitteita. Veljesi ei osaa sitä selittää, sillä sinä olet hänelle täysin normaali ja rakas juuri tuollaisena suloisena omana itsenäsi. Lasten tehtävä ei olekaan selittää tai kertoa. Se on meidän vanhempien tehtävä. Tämän haluaisin kaikkien muistavan, sillä rakastan sinua niin sydämeni pohjasta.

Mulle on tosi tärkeää, että saan jokaiselle teistä kolmesta kirjoittaa ajatuksiani syntymäpäivän hetkellä. Sinä rakkaani opetat veljellesi ja siskollesi suuria asioita ja opit heiltä samalla mitalla - elämää juuri sellaisena kuin sen tulee ollakin. Sinä rakastat ja sinua rakastetaan. Olemme kaikki kovin onnekkaita toisistamme.

Tästä tulee kiva päivä. Sen olet ansainnut.

-2015


Hyvää syntymäpäivää kultainen. Tämä on meille kaikille joka vuosi kesän ensimmäinen oikea päivä ja hyvin merkityksellinen hetki.

Maailma on sun.

<3


You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook