Hyviä juttuja

17.00


Kulunut viikko on ollut sopivan huoleton. Huolettomuudesta huolimatta olemme tehneet ja kokeneet paljon. Koska on kesä, on helppo tehdä ex tempore päätöksiä, heittää kengät jalkaan ja lähteä ulos aurinkoon kohti kivoja elämyksiä. Hypätä vaikkapa bussiin ja tehdä reissu Tuusulaan lasten isovanhempien luokse.


Uskaltauduin ipanoiden kanssa hetkeksi kaupunkiin, kun saimme kunnian päästä Samasta padasta 2-kirjan kuvauksiin ja nyt sen tosiaan saan täälläkin paljastaa - Samasta padasta saa jatko-osansa ja siitä tulee jälleen kerran huikean hieno!

Olen tuhannen ylpeä ystävästäni, joka on päässyt toteuttamaan unelmansa ja onnistunut siinä täydellisesti. Samalla olen ylpeä näistä pienistä rakkaista, jotka todella ottivat asiakseen ja hoitivat oman osansa reippaasti ja sydämellä. Oli ilo seurata vierestä sitä riemua sekä heittäytymistä.

Kiitos O tästä mahdollisuudesta ja rutkasti onnea tulevaan! 

<3


Piipahdimme perjantaina Häklin montulla uimassa ja vaikka vesi oli vielä hieman viileää, ottivat ipanat ilon irti täysillä tässäkin hetkessä. 
 

Lauantaina laitoin viestiä kummikoiramme Rytin omistajalle ja kerroin koko perheen isosta ikävästä. Sunnuntaina saimme kutsun Vuosaareen ja sen kummempia empimättä lastasimme autoon rattaat sekä muut kesäkamppeet ja kurvasimme kohti itäistä Helsinkiä. 

Ihan oikeasti wau mitkä maisemat meitä siellä odottivatkaan! Tämä tuli mulle totaalisena yllätyksenä. Super upeat ulkoilumaastot merenrannassa ja sileä hiekka pienten ihmisten jalkapohjissa. Aurinkoinen rantabulevardi jätskikiskoineen ja ravintoloineen! Tällaiselle landejengille kokemus lähenteli jo pienen etelänmatkan ulottuvuuksia.


Uitimme Rytiä rannassa ja fiilistelimme haukun kesäiloa. Vähän poseerattiinkin välissä.Joutsenpariskuntakin bongattiin matkan varrelta. Todella eksoottinen kokemus tämäkin meidän köörille :D


Ja siis tämä. Tämähän oli ihan parasta pienten mielestä. Ainutlaatuinen kokemus sileästä rantahiekasta - me kun emme vielä olla juurikaan tällaisesta päästy nautiskelemaan.Pehmikset rannalla oli parasta. Jopa Piippis, joka on vannoutunut Puffet-fani, tokaisi onnessaan : "Nam, tää on hyvää!".
Pöytänumero helteisellä ravintolan terassilla tiivisti päivän fiilikset sekä onnistumisen aika kivasti. 

On maailman ihaninta huomata, että tässäkin iässä sitä saattaa  vielä yhtäkkiä yllättäen löytää ja rakentaa uudenlaisen ystävyyssuhteen, joka selkeästi on tullut jäädäkseen. Kiitos rakas U että kutsuit meidät kotikonnuillesi ja saimme viettää ihan huikean kivan kesäpäivän sekä sinun että karvaisen rakkaan ystävämme suloisessa seurassa. Muutamassa kuukaudessa meidän perhe on laajentunut näemmä Vuosaareen asti. Se on ihanaa.

 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook