Kesäisiä suunnitelmia (+erityisen kiva vinkki vertaisperheille)

15.43

Onpas kepeä olo! Kesäloma on kolmea näyttöpäivää vaille alussa ja juuri kotiuduin viimeiseltä harkkapäivältäni. Olen taas himpun verran uudistuneempi ja silmät ovat totta tosiaan auenneet elämän rajallisuudelle - siitähän teille jo kirjoittelinkin. Koen tämän "herännäisyyden" vain ja ainoastaan hyvänä asiana - se nimittäin tekee juuri tästä hetkestä merkityksellisen.

Luonto on niin kaunis juuri nyt. Etupihan puut paistattelevat vaaleanpunaisessa kukkamekossaan ja metsämaisema keittiön ikkunassa muuttuu päivä päivältä vaaleanvihreämmäksi. Ilmassa tuoksuu grilliruoka ja trampoliini narisee takapihalla viihdyttäen kolmea pientä suupielet korvissansa. 

Ihana kesä!  


Tämä alkanut vuodenaika on tosi odotettu. Olemme tehneet pieniä suuria suunnitelmia sen varalle ja nyt ajattelinkin paljastaa teille muutaman niistä.

Sain vinkin sähköpostiini, että Puuhamaassa vietetään 8.6 erityislasten sekä heidän perheidensä yhteistä kivaa kesäpäivää. Paikalla on myös erityislasten järjestöjä pitämässä omia infopisteitään ja ajatus on se, että jokainen saa saapua paikalle täysin omana itsenään. Monet erityislapsiperheet kun joutuvat hautaamaan haaveensa kivoista kesäaktiviteeteista esimerkiksi lapsen tahattoman äänekkyyden vuoksi. Siispä nyt haluankin suureen ääneen kuulluttaa kaikille vertaisperheille, että tässä on aivan loistava menovinkki kesälle 2018! Nähdään siellä eiköstä vaan?

 Me siis tietysti aiomme osallistua myös tähän kivaan tapahtumaan ja ipanat kovasti odottelevatkin jo. Seuraavana päivänä Maitokahvimedia viettää 1-vee juhlia joten tätä reissua emme vielä tule jatkamaan pitkäkestoisemmaksi, vaan kurvaamme illalla omiin sänkyihin (todennäköisesti hyvinkin väsyneinä) nukkumaan.

Harmikseni kuulin, että Varpulan luomumansikkatilalta ei tänä vuonna päästä mansikoita poimimaan joten jo perinteeksi muodostunut kesäpäivä siellä täytyy vaihtaa johonkin korvaavaan. Nyt saakin ehdotella hyviä luomumansikkatiloja pk-seudulta vaikkapa kommenttikenttään! Niitä todella tarvitaan sillä olemme aivan murheen murtamia tästä Varpulan suunnalta kantautuvasta uutisesta.

Heinäkuussa matkaamme vähän pidemmälle reissulle, mutta siitä kirjoittelen sitten myöhemmin. Kaikenlaista pientä on korvan takana muhimassa ja nähtäväksi jää, kuinka moni näistä suunnitelmista tulee toteutumaan tänä kesänä. Tulevan viikonlopun plääneihin kuuluu Rytin kannustamista koiranäyttelyssä sekä kotieläintilalla vierailua - unohtamatta tietenkään auringonpalvontaa omalla takapihalla. 

Ihanaa kesäisen aurinkoista ja helteistä viikonloppua kaikille! Tästä päivästä eteenpäin olen taas täällä bloginkin puolella aktiivisemmin.

 Kerroinko jo että mulla alkaa ihan kohta kesäloma? ;)

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook