Toukokuun taikaa

17.52

"Äiti, otetaan meistä kuvia tuolla prinsessahuoneessa!" 

No, otetaan sitten. Valitettavasti käytössäni oli vaan kännykän kamera (minijärkkäri on hajonnut lopullisesti) ja näistä nyt tuli vähän tällaisia kotikutoisia. Tarkka kuvanlaatu korvattakkoon tällä kertaa laajalla ilmeiden kirjolla - sitä kun ei näiltä meidän ipanoilta puutu. Repesimme eilen H:n kanssa hysteeriseen nauruun kun avasimme uusimman Kaksplus-lehden ensimmäistä kertaa. Siellä pienin pistää parastaan juurikin näiden ilmeiden saralla. 


No mutta, vappu on juhlittu meidän perheessä erittäin onnistuneesti ja huhtikuu jätetty taka-alalle futistreenien sekä grillauksen parissa. Tervetuloa ihana ihana toukokuu! Tästä fiiliksestä ja hetkestä pitäisi nyt nautiskella täysillä, sillä kesä pilkistää ihan kulman takana ja kaikista synkin kausi on rämmitty läpi onnistuneesti. Niin kuin keväällä yleensäkin ihmisillä on tapana, niin myös allekirjoittaneella hormonit hyrrää ja valitettavasti se saa aika-ajoin voimaan huonosti. Onneksi vain fyysisesti mutta rajoittaahan tuokin normaalia arkea vähän ikävällä tavalla. Säästän teidät nyt kuitenkin naistenvaivoiltani ja jätän tämän aiheen tarkemmin ruotimatta, heh.


Huomasin tänään että olen parin viimeisen vuoden aikana kehitellyt itselleni toukokuisen tradition, jolloin pidän tietoisesti erityisen hyvää huolta kehostani. Vaikka tämä ei ole suunniteltua niin huomasin jälleen kerran tähän samaan vuodenaikaan kaipaavani sellaista totaalista "kehon puhdistusta". Herkut vaihtuivat (ainakin suurimmalti osin) hedelmiin, iltakukkumiset pitkiin yöuniin ja viikonloppuviinilasilliset vichyyn. Hiukset hukutetaan tasaisin väliajoin kookosöljyyn ja iho saa nautiskella erilaisista luonnonmukaisista hemmotteluhoidoista. Lupasin itselleni myös, että tässä kuussa lukkiutuneet lihakset hierotaan kuntoon ja kiloja saa luvan tippua se legendaarinen "muutama". Tämä on mun oma tapa aloittaa kesä onnistuneesti ja virkistyneenä. Lintujen liverrys sekä pienistä kivistä puhdistettu asfaltti on mitä parahinta kannustamaan lenkkeilyharrastuksen elvyyttämisessä, ja ulkona vallitseva kevät tottavie kutsuu poistumaan sisätiloista.


Eilen ulos ripustettiin lasten hämähäkkikeinu, tänään syötiin ekat jädet etupihalla ja viikonloppuna onkin sitten luvassa trampoliinin kasausta. Itsehän olen töissä koko loppuviikon, mutta onpahan isukilla sitten täällä vähän puuhasteltavaa lasten kanssa mun pakertaessa harjoittelun parissa.


Lapset saivat vapuksi suloisistakin suloisempaa päällepuettavaa ja mun pöllörakkauteni on levinnyt nyt myös pikkukolmikon vaatekaappeihin.  Näissä Giants-malliston vaatteissa luonto ja satumaailma on vahvasti läsnä - yhtälailla kun meidän ipanoidenkin elämässä. Löysin asut vahingossa kun surffailin netissä ja se oli todella rakkautta ensisilmäyksellä. Ekologisuudesta tietysti aina plussaa hyvännäköisen kuosin lisäksi!

Nämä Klaus Haapaniemen grafiikat lienee muuten monelle jo tuttujakin esimerkiksi Arabian Taika-astiastosta?

 Psst! Jos nämä kuvissa esiintyvät Klaus Haapaniemi Giants-malliston pöllöunelmat hivelevät silmää, kannattaa käydä mun blogin facobookissa osallistumassa arvontaan, jossa voi voittaa tuon Piippiksen päällä olevan mekon koossa 116/122. Meidän ipanat pukivat nämä asut tiistaina ensimmäistä kertaa päällensä ja seuraavana yönä saimme kunnian kuunnella H:n kanssa lehtopöllön laulua tovin verran omalta takapihan terassilta. Meidän oma rakas lähimetsä ei tänäkään keväänä pettänyt ja saimme heti kesän alussa pienen maistiaisen tulevista yllätyksistä. Ihan oikea taikametsä - ainakin meidän jengille!

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! 
You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook