Rakas viisivuotiaani

0.54

 Kyllä minä sinua taas niin ylpeänä eilen kesäreissullamme katselin. Ravintolan pomppulinnassa puolustit siskoasi, kun vieras poika vähän tönäisi. Annoit tilaa myös toisille, sillä vain 4 lasta kerrallaan sai hyppiä.

Katselin ylpeänä sinua viime viikolla, kun sait uuden ystävän naapurin ikätoverista. "Siinä ne nyt kilpaa fillareilla vierekkäin kotikujalla ajelevat..", ajattelin.  

Ihailen rohkeuttasi lähestyä toisia ihmisiä. Höpötellä naapurin kanssa niitä näitä, ja ottaa kontaktia toisiin lapsiin. Joskus ajattelin, että teen sinusta aran pitämällä kotona omien siipieni suojassa...

...nyt nuo ajatukset lähinnä naurattavat minua - sinä uskallat kyllä ja löydät paikkasi.
  

Olet hyvä ja reilu kaveri, sekä maailman suloisin veli siskoillesi. Innostut helposti ja tulet onnelliseksi pienistä arkisista jutuista. Kävelylenkki mummin ja papan luokse yksin on sinulle suurensuuri asia. Riemuitset, kun lähdemme koko perheen voimin metsään tutkimaan ötököitä tai keräämään kukkia takapihan maljakoihin.

 Kasvatat kultakiharoita. Hakeudut aamuisin äidin tai isin kainaloon. Olet vitsikäs ja sopivasti näsäviisas. Rakastat jekkuja ja naurunappulasi löytyy oikeasta kyljestä. Dinosaurukset ovat uusin villityksesi ja polkupyöräily lemppariharrastuksesi - vauhdilla kruisaillaan jo ilman apupyöriäkin!

Parin viikon päästä aloitat kerhon, ja olen onnellinen sinun puolestasi - tätä sinä olet kovasti odottanut!

 Olet maailman ihanin poika - me kaikki rakastamme sinua valtavasti. Ja joka ilta myös sinä rakastat meitä kaikkia "tositositositosi paljon" takaisin.


Silmät sumenevat liikutuksesta sekä ylpeydestä.

Hyvää syntymäpäivää rakas PikkuW. Tämä päivä on sun!

<3

You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook