#meiltäsinulle

15.27

 Maitokahvimedian ansiosta olen saanut oivaltaa, kuinka helppoa on tehdä hyvää jollekin toiselle - sitä todella tarvitsevalle sekä sen ansaitsevalle. Tänään onkin siis ilo ja kunnia saada jakaa tämä meidän ensimmäinen tempaus teidän kaikkien kanssa.

Eräs seuraajamme nykäisi meitä hihasta lanseerausjuhlassamme, sillä hän oli halukas ilahduttamaan 60-vuotiasta hyvää ystäväänsä. Tämä ystävä on vuosien varrella jaksanut säilyttää positiivisuutensa, nauttinut täällä Suomessa opiskelemastaan ammatista sekä auttanut lähimmäisiään lukuisista haasteista huolimatta.

Yllättäjämme on aina kokenut olevansa "sielunsisar" tämän päivän yllätettävän kanssa , vaikka tulevat kumpikin täysin erilaisista lähtökohdista ja kulttuureista. Ystävykset omaavat samanlaisen huumorintajun ja hyväksyvät toisensa juurikin sellaisina kuin ovat.

Tänään yllätimme henkilön, joka on muuttanut Suomeen n.40 vuotta sitten. Hoitanut vanhempansa täällä, opiskellut ammatin ja kasvattanut yksinhuoltajana tyttärensä ylioppilaaksi. Hän todella on tehnyt kaikkensa tullakseen osaksi yhteiskuntaamme, ja onnistunut siinä vieläpä mallikkaasti.


Järjestimme Lovisalle nimipäivän kunniaksi hemmotteluhetken  Kauneushoitola Merenneitoon, johon hän saa varata ajan itselleen sopivaan hetkeen. Merenneidon jengiä ei ollut vaikeaa puhua mukaan tähän tempaukseen, ja haluammekin lähettää lämpimät kiitokset Espooseen asianosaisille! 45 minuutin hieronta on varmasti parasta laatuaan piristämään alkavaa syksyä - ihan kenelle tahansa meistä.


Hyvää nimipäivää Lovisa! Sinua arvostetaan suuresti, olet tärkeä monelle ja olet todella hemmottelusi ansainnut. Toivottavasti nautit päivästäsi ja me koko tiimin voimin haluamme toivottaa sinulle onnellisia sekä aurinkoisia päiviä tulevaan!

Terkuin,

Pirjo & Maitokahvimedian jengi


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook