Maitokahvimedian lanseerausjuhlat

21.17

Minun (ja koko meidän perheen) kesä on ollut yhtä juhlaa. Juhlakesä-2017 olikin mahtavaa päättää eilisiin Maitokahvimedian lanseerauskemuihin, jotka onnistuivat (ainakin omasta mielestäni) täydellisesti. Kova työ palkittiin, ja tunnelma Cafe Köketissä oli eilen kaikinpuolin kohdallaan - kiitos hyväntuulisten juhlavieraiden sekä yhteistyökumppaneiden!

Pöytä notkui Järvenpään Ainolan pihapiirissä sijaitsevan Kahvituspalvelu Makean työntekijöiden loihtimista herkuista, ja juhlatilan koristelut haimme (ylläri ylläri) jo tutuksi tulleesta Tuusulan Confetista. Sekä tarjottavat että koristeet keräsivät kehuja kovasti, ja tässäpä teille lukijoille myös pieni maistiainen sekä niistä että menneestä tunnelmasta.

Kuva: Erika Huhta @epssu

Suklaatäplä lahjoitti meidän herkkupöytäämme aivan upeita luomuksia. Kaikenlisäksi maistuivat juuri siltä, kuin miltä näyttivätkin - täydellisiltä. 


Niinkuin nyt yleensä on tapana ollut, niin myös me halusimme antaa juhlavieraille lahjakassin kotiinviemisiksi. Sisältö oli luonnollisesti kovin kahvipainotteista, ja itsehän hullaannuin näistä tuotteista taas täysin. Kuopus nuuskii vähänväliä äidin huulia, kun niin hyvältä kahvilta tuoksuvat. Kiva oli kuulla, että lahjakassin sisältö miellytti myös kutsuvieraita.


Alkuskumpat kippisteltiin poikkeuksellisesti Kierrätyskeskuksesta lainatuista vanhoista kahvikupeista, ja sekös herätti hilpeyttä juhlakansan keskuudessa. Syötävän suloisia nuo posliinikupit, eikös? Niitä katsellessa palaa lapsuuden muistoihin - mummon kahvipöytään. Nyt tuli ikävä sitten.


Kukkakauppa Desiree toimitti meille muutaman kukkakimpun pöytiä kaunistamaan, ja juhlien jälkeen kimput pääsivät sekä mun, Mira-Marien että Jennin kotipöytiä koristamaan. Äidilleni vein myös yhden kiitokseksi lastenhoidosta. Ihan mahtavaa, kun pääsee ilahduttamaan myös muita. Tästäpä tulikin mieleeni eräs kiva juttu, johon palaan vielä postauksen lopussa tarkemmin.

Kuva: Erika Huhta @epssu
Kuva: Erika Huhta @epssu
Valitsemamme juhlatila Cafe Köketissä oli jo itsessään todella kaunis ja varsinkin tuo vanha tapetti toimi upeana katseenvangitsijana! Tämä oli juurikin sitä, mitä kesän alussa lähdimme metsästämään - lykky kävi siis! Täydellisen sopiva kahdenkymmenen juhlavieraan kemuihin.

Kuva: Erika Huhta @epssu
Snipe Driven Antti piipahti soittelemassa muutaman biisin kemuissa, ja jatkoi sitten matkaansa kohti Pornaista ja hääkeikkaa. Viva la vida sai ihon kananlihalle (hyvällä tavalla) ja jälleen kerran tuli todistettua se, että kyllä live-musa tekee ihan omanlaisensa positiivisen fiiliksen juhlaan kuin juhlaan. Antti on meidän blogibileisiin tuonut tunnelmaa ennenkin - mitäpä sitä hyvää vaihtamaan?


Voi hitsi vie! Tästä ihan oikeasti tuli totta. Ja nyt kun juhlat on saatu päätökseen, niin päästään ihan tosissaan starttaamaan tämä Maitokahvimedian toiminta kunnolla. Sain eilen ensimmäisen "hyväntekeväisyyskeissinkin" lyötyä lukkoon, ja sormet syyhyää pästää kirjoittelemaan sähköposteja tämän projektin tiimoilta. Joku saattaa ajatella tätäkin postausta lukiessaan, että voi pojat kuinka paljon linkkejä! Totuus on kuitenkin se, että näiden linkkien ansiosta me tulemme toteuttamaan tulevassa paljon kivoja juttuja sellaisia tarvitseville. Se on tavoitteista tärkein. Minä olen saanut itse niin paljon kaikkea hyvää elämäni varrella, että nyt on tullut aika maksaa potut pottuina.

Kiitos kuvasta Mira-MarieKiitos kaikille juhlavieraille, kiitos teille lukijoilleni. Kiitos Mira-Marie ja Jenni. Kiitos puolisot. Kiitos ystävät, läheiset sekä perhe. Kiitos Pinja hyvänmielen yhteistyöstä. Kiitos kaikille, jotka ovat tavalla tai toisella olleet tukemassa meitä tässä jutussamme.

Kuva: Erika Huhta @epssu
Pikkuhiljaa arki alkaa hiipiä takaisin kuvioihin, ja huomenna tuo meidän isi palaileekin jo töiden pariin. Ei me nyt kuitenkaan liiaksi jäädä sitä murehtimaan, sillä syksy tuo mukanansa paljon kivoja juttuja. Ensimmäinen tiedossa oleva sellainen tulee tapahtumaan jo ensi viikonloppuna. Palaillaan siihen sitten myöhemmin.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Nyt mullakin on taas enemmän aikaa kirjoitella, kun kemut on vietelty ;) 

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Hei kiitos vielä juhlista! Oli kiva tavata teidät ja olitte onnistuneet luomaan tilaisuuteen ihanan tunnelman. Tarjottavat maistuivat ja koristelut olivat tosi kauniit. Ihan huippua muuten et käytitte Kierrätyskeskuksen kahvikuppeja 😊 onnea ja menestystä teille!
  Ja pist. Kiitoskassien sisältö ilahdutti sekä minua että aveciani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun saavuitte paikalle <3 Vieraat tekevät juhlan! Nähdään taas!

   Poista

Suosituimmat

Facebook