Maitokahvimedia

12.00

Olen aivan hirmuisen onnellinen ja "täpinöissäni" juurikin nyt. Saan nimittäin vihdoin ja viimein kertoa teille lukijoilleni ääneen sen, että olen yksi uuden Maitokahvimedian kolmesta perustajajäsenestä. 

Kaksplussalta lähdön jälkeen olen satunnaisesti tuntenut pientä yksinäisyyden tunnetta, sillä ehdin kahdessa vuodessa tottua yhteisöbloggaamisen niin huonoihin, kuin myös hyviinkin puoliin. Niitä hyviä puolia on ollut tosi TOSI ikävä. 

Sain muutama kuukausi taaksepäin viestin, jossa mua pyydettiin mukaan tähän uuteen yhteisöön. Nyt on aika katsoa hyvin ja luottavaisin mielin tulevaan, sillä olemme raudanlujan tiimin kanssa saaneet aikaiseksi loistavan startin tälle meille kaikille niin rakkaalle projektille. Ilman kahta super motivoitunutta ja taitavaa kolleegaa olisimme tuskin tässä pisteessä - ja vieläpä näin pian!


Mulla on ollut vähän vaikeuksia sovittaa tätä juttua mukavan soljuvasti arkeeni, mutta koko ajan opin järjestämään aikataulujani paremmin. Aikaansaatu lopputulos on antanut hurjasti lisää motivaatiota projektille. Sen voin kyllä ihan rehellisesti myöntää, että vielä kuukausi sitten en ollut ollenkaan varma siitä, tuleeko tästä unelmasta totta. Vaan tulihan siitä sitten! Sen tavoitteleminen on ottanut paljon, mutta antanut sitäkin enemmän.

Yhteisömme ajatuksena on tarjota säännöllistä ja laadukasta blogisisältöä seuraajille, ja mahdollistaa hyviä asioita myös niille, jotka sellaisia kipeästi kaipaavat sekä tarvitsevat. Hyväntekeväisyys on lähellä mun sydäntäni ja olenkin iki-onnellinen, jos saan tämän uuden yhteisön myötä päästä jakamaan iloista fiilistä myös muille ihmisille. Odotan innolla tulevaa!  

Nyt ollaan siis harpattu yksi askel eteenpäin bloggaamisen saralla, ja nämä uudet haastet otan erittäin mielelläni vastaan! Tämä yhteisö on mulle yksi suuri palkinto kuuden vuoden uurastamisesta, ja se on isosti myös teidän lukijoiden ansiota.

Nyt matkataan yhdessä kohti uutta. Tästä tulee kiva juttu ja tämä oli nyt juuri se muutos, jonka minä ja mun blogini tarvitsi.

Maitokahvimedia toimii tällä hetkellä facebookissa, instagramissa ja twitterissä, mutta pian aukeavat myös viralliset nettisivutkin. Seurailkaa some-kanavia, niin pysytte mukana uuden yhteisömme menossa.

Meiltä. Sinulle.

Kiittäen,

Agu/MaitokahvimediaYou Might Also Like

6 kommenttia

Suosituimmat

Facebook