Mistä on ikimuistoinen juhlaviikonloppu tehty?

21.54

Rakkaista läheisistä, herkullisesta tarjoilusta sekä hyvästä tunnelmasta tietenkin! Koristelut ja kukat luovat tunnelmaa juhliin kuin juhliin, ja päätinkin jo viikkoja sitten että sekä rippijuhlissa niin kuin myös seuraavan päivän "kolmosissakin" tulen panostamaan näihin kahteen asiaan.

Niinpä hipsimme muutama viikko sitten kummitytön kanssa kahdestaan Tuusulan Confettiin ja keräsimme kassillisen ihanuuksia tuleviin juhliimme tuosta koristelijan taivaasta - jo toisen kerran kuukauden sisään . Jokainen joka on käynyt paikanpäällä tietänee, mitä tuolla maanpäällisellä taivaalla tarkoitan. Muutaman jutun ostin myös kahteen myöhemmin kesällä vietettävään juhlaan - koska oli vaan pakko.


Sunnuntaina juhlitut synttärit koristeltiin viirein, jopa leikkimökkikin! Mökin värikkäät viirit saavat jäädä kattoon pysyvästi, sillä tämän kesän missioksi tulikin tehdä tytöille tärkeästä leikkipaikasta mahdollisimman herkullinen ja värikäs. Katsotaan kuinka suoriudun tästä haasteesta. 

 


Nämä alla näkyvät pom pomit toimivat kauniina koristuksina terassin pöydällä sekä rippijuhlissa että synttäreillä seuraavana päivänä.

Tuo risti oli yksi omista henk.koht suosikeistani ripareiden koristeista

Lapset otettiin tietysti huomioon kumpaisissakin juhlissa ja nämä pahvilautaset sekä pilvi-servietit toimivat suloisina piristäjinä kahvipöydässä. Onneksi niitä vielä jäikin ;)


Rippijuhlissa koristelut olivat maltilliset, mutta siitäkin huolimatta puhalsimme muutaman Confetti-ilmapallon hieman rikkinäistä pallotuoliamme suojaamaan. Emme ehtineet korjauttaa tuota tuolia ja totesimme, että nuo kauniit pallot ovat paljon tyylikkäämpi keino ilmaista juhlavieraille että "ei saa istua", kuin vaikkapa tuoliin teipattu A4:nen  


Lauantai-iltana lasten uinahtaessa nuo pallot siirrettiin kattoa koristamaan. Nämä olivatkin mun mielestä yhdet kauneimmista koristeista näissä kekkereissä. Todella maagisia ja lumoavia.  Yhteistyössä Järvenpään Kukkatalon kanssa kaunistimme kukkasin kahden rakkaan neidin juhlat ja tässäpä kuvia ihanista tunnelmantuojista. Alkuperäinen ajatukseni oli tehdä näistä kukista jotain vähän toisenlaista, mutta paketin avattuani totesin niiden olevan täydellisiä juuri tuollaisenaan- kaikessa herkkyydessään.


Yllä olevien kukkien alle sain äidiltäni lainaksi jo edesmenneen mummani kirjaileman super-kauniin pöytäliinan. Mittaamattoman arvokas koriste oli se. Melkein sekosin, kun sain sylissäni tätä kaunista kukkaloistoa kantaa hetken aikaa. 


Sekä kukat että koristeet huomattiin ja niitä kovasti kehuttiin - se tietysti palkitsi meidät juhlien järjestäjätkin. Vain parasta meidän mimmeille!  :)

Olemme kehitelleet kuluneiden vuosien aikana sellaisen hassun tradition, että lastemme syntymäpäiviä edeltävänä iltana koristelemme kodin mahdollisimman kauniiksi, jotta synttärisankari saisi heti aamusta tuntea olonsa onnelliseksi ja yllätetyksi. Näistä illoista on tullut tärkeitä myös meille vanhemmille ja oikein odotamme niiden saapumista.

Palailen vielä yhden postauksen verran juhlahulinoihin, mutta päätän tämän ensimmäisen osion nyt tähän.

Olo on oikeasti tosi väsynyt (tänäänkin yhdet synttärit juhlineena), mutta samalla myös tosi onnellinen. Viikonloppu onnistui paremmin, kuin mitä ikuna uskalsin odottaakaan. Kiitos kaikille asianosaisille!

*Yhteistyössä Confetti ja Järvenpään kukkatalo 

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Olin kyllä super tyytyväinen näihin kaikkiin koristuksiin! <3

      Poista
  2. Kivalta näyttää! Ja onpas hauska idea laittaa viirit sisälle leikkimökkiin! :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook