Lempiblogini

11.22

Blogissa on viime aikoina hyvin vahvasti "raapaistu vain pintaa" -  pian tulette kuitenkin kuulemaan, miksi näin on tapahtunut. Elo on ollut hektistä, mutta missään vaiheessa en ole ajatellutkaan sysääväni tätä 6-vuotta kestänyttä kirjoitusharrastusta sivuun kaiken hulinan keskellä. Blogi elää meidän matkassamme, ja loppukesä sekä -vuosi tulee tuomaan mukanaan paljon ihania juttuja myös teille lukijoille.

Olen pitkään pohtinut kirjoittavani tämän postauksen, ja nyt ajattelinkin olevan juurikin sopiva hetki sille. Tänään on teidän lukijoiden aika kuulla, mitkä blogit ovat mun omat henkilökohtaiset lempparit - ne joihin aina palaan, oli oma fiilis mikä tahansa.


Pienen pojan elämää-blogin Jenni on jo parin vuoden ajan ollut mun henkilökohtainen sankarini. Aikanaan hänet Elämä lapselle-konsertin lähetyksestä bongasin, ja tuosta hetkestä eteenpäin ryhdyin blogia seuraamaan. Jenni on urhea, rakastava ja ihana äiti. Olemme joskus vilaukselta tavanneet, mutta toivon silti pääseväni kunnolla juttusille pian. Meillä olisi varmasti paljon yhteistä, vaikka lastemme diagnoosit ovatkin hyvin erilaiset.  Silmiäavaava blogi on tämä.Nakit ja mutsi-bloggaajan tapasin pari vuotta sitten Inspiration Blog Awardseissa ja ihastuin persoonaan ensinäkemältä. Tämän jälkeen olen seuraillut kirjoituksia aktiivisesti. Ihanan rempseä, avoin sekä sanavalmis ihminen rustailee tätä blogia - kauniit kuvat vangitsevat katsojan. Vahva lukusuositus.Paprikaan Äiti on vihannes-blogista tutustuin Kaksplussalla aikoinaan. Lukuisat hauskat sekä ikimuistoiset illat olemme yhdessä jakaneet, ja tämä blogi on koukuttanut minut totaalisesti. Paprika on todella valloittava ja spessu tyyppi. Rehellinen - aito isolla A:lla.
Mulla on ollut syvä ihastus Doritin blogia kohtaan jo oman kirjoitteluni alkuajoista asti. Kaunis nainen, kauniit kuvat ja kauniit tarinat. Eipä oikeastaan lisättävää tähän.Johanna lumosi allekirjoittaneen  Kaksplussalla bloggaillessa. Löydän itseni viikosta toiseen lukemassa uudet postaukset. Lastemme erityisyys yhdistää ja Johannan aito kirjoitustyyli miellyttää minua kovasti.MM:n Always somewhere else-blogista olen ystävystynyt myös Kaksplussan kautta. Tämän bloggaajan kanssa tulevien vuosien yhteistyö tulee olemaan vahvasti arjessa mukana - olen tosi iloinen siitä. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus on tämä blogi.

 Iinan blogiin koukutuin muutama kuukausi sitten, ja seuraankin nykyään tosi aktiivisesti hänen elämäänsä myös instan puolella. Kiinnostava, täysin uusi tuttavuus. Ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Jos yhdellä sanalla pitäisi kuvailla, sanoisin että "ihana".Ollie-blogi on juurikin yksi niistä, joita palaan lukemaan kerta toisensa jälkeen. Salla on persoonallinen ihminen ja taitava kirjoittaja. Sanavalmis ja inspiroiva.


Puutalobaby-bloggaajan muistan myös blogikarkeloista. Hänellä oli todella aivan yyyber kaunis mekko päällänsä ja jäin heti ensitapaamiselta seuraamaan. Mielenkiintoista elämää täällä - ja toisaalla.
Tämä blogi tuskin esittelyjä kaipaa. Ihmisenä voin kirjoittajasta sanoa, että sydän täysin avoinna niin lukijoitansa, kuin myös perhettänsäkin kohtaan. Mielenkiintoista luettavaa erityislapsiperheen elosta Englannissa. Tutustuin netin kautta kirjoittajaan jo ennen Kaksplussaa, mutta olen iloinen että saimme myös hetken aikaa kirjoitella saman portaalin alla.
Mäsämutsi bloggaa elämästänsä MS-diagnoosin tahdittamana. Tärkeää ja inspiroivaa asiaa lapsiperhearjesta sekä äidin diagnoosista. Tyylikäs ja koukuttava blogi.Hanskin ihana blogi on kulkenut matkassa mukana jo vuosien ajan. Olen onnekseni saanut tavata nämä tyypit kerran, ja toivottavasti tapaamme vielä jatkossakin. Vertaistukea parhaimmillaan on se, kun saa blogien kautta lukea myös muiden samassa elämäntilanteessa tarpovien elämästä.


Tässäpä toinen blogi , johon olen vuosien varrella jäänyt vertaistuellisessa mielessä koukkuun. Niin ovat erilaisia meidän tarinamme, mutta jokainen niin tuhannen ainutlaatuinen.Suosittelen tutustumaan.

Jokaiseen ylläolevaan. Lämpimästi.


Hitsi vie. Luulin etten juurikaan jaksa lukea muiden blogeja, mutta tässä hetkessä tajusin että mullahan on toooosi paljon lemppareita - olisi ollut vielä tusina lisääkin.  Näissä meiningeissä saatan siis palailla toistekin. Löytyikö mun lemppareiden seasta tuttuja? Olisipas kiva kuulla, mitä blogeja mun blogini lukijat seurailevat? Antakaahan paukkua :)  

You Might Also Like

3 kommenttia

Suosituimmat

Facebook