Iloisia uutisia sairastuvalta!

20.36


Noniin rakkaat lukijani! On ilo ilmoitella täällä bloginkin puolella, että  www.maitokahvimedia.com on nyt auki kaikille siitä kiinnostuneille! Hirmuisen onnellinen fiilis tästä, ja olemmekin kaikki kolme perustajajäsentä todella tyytyväisiä sivujen ulkonäköön. Nyt tämä on niin todellista kuin olla vain voi!

Kävimme lauantaina By Pinja'sin Pinjan kanssa kuvailemassa vähän Fredrikinkadun Cafe Picnicissä ja tässäpä alla muutama potretti meistä. Nyt sain vihdoin itsellenikin kaksi iiihanaa korua Maitokahvimedian omasta mallistosta. 

Valkkasin omakseni Coffee gone cold:in sekä Sugar, anyone?:n. 

Oli ihan mahtavaa tavata aamukahvin merkeissä aurinkoisessa Helsingissä tätä super jengiä, ja tästä eteenpäin onkin hyvä jatkaa yhdessä kohti uusia tuulia. 

Kaikki kuvat: Pinja Tuominen
 Mitä mieltä olette sivuista? :) 

On pakko vielä tähän loppuun kertoa, miten mun lauantai-päiväni jatkui tämän kuvaussession jälkeen. Pääsin kotiin ja kurkkukipuni kiusasi koko ajan entistä voimakkaampana. Yhtäkkiä nielussa oleva kitapurje turposi mulla kolminkertaiseksi ja paniikkihan siinä meinasi iskeä sitten. Itkunsekaisin fiiliksin lähdimme ajamaan kohti Peijaksen sairaalaa, ja onnekseni sain hyvin pikaista hoitoa paikanpäällä. Tulehdusarvoni olivat 28 ja lämpöäkin oli hieman. Sain mukaani kortisoni-pillerin siltävaralta, jos kurkkuni turpoaa vielä lisää. Seuraavana aamuna olotilani oli tosi tukala ja otin tuon pillerin, koska pelkäsin ihan tosissani, että kohta en enää henkeä saa. Iltaa kohti olotilani helpotti ja tänään tuo kitapurje on palautunut melkeinpä jo normaaliksi. Kurkkukipu on hellittänyt, mutta pientä jomotusta on vielä havaittavissa. Nyt sitten yskittää vähän. Huomenna saan kuulla nieluviljelyn tulokset, mutta uskoisin että nyt ei ole angiinasta kyse, koska tuo kurkkukipu muuttui yskäksi. Katsotaan sitä nyt sitten vielä huomenna. 

Mutta nyt ollaan jo vahvasti toipumaan päin, ja näiden iloisten Maitokahvimedia-uutisten myötä onkin kiva aloitella uutta, terveempää viikkoa! :)


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook