Hulinaa Himoksella

17.25

Parin päivän pyrähdys Himoksen ihastuttavissa maisemissa on nyt takanapäin, ja tuliaisena sieltä minä kuskasin kotiin sangen sinnikkään kurkkukivun. Keskiviikkona seikkailu Himmi-peikon köysiradoilla päättyi rivakkaan iltahölkkään koko perheen kesken, kun juoksimme sateen alta takaisin lämpimään mökkiin ja kenkien kastumisella olikin sitten taas seurauksensa. Minä kun olen meidän perheen herkin vilustumaan, niin taudinhan se sitten pukkasi.


Toisaalta mikäpäs tässä viltin alla maatessa, reissukuvia fiilistellessä. Antaapa näiden kuvien taasen puhua puolestaan.

Jämsän info-pisteessä meille hyväntahtoisesti hymyiltiin, kun kävimme tiedustelemassa paikallisia uimarantoja  - mittarin näyttäessä 14 astetta. Ensimmäisenä päivänä lapset halusivat vain heitellä kiviä, mutta jo seuraavana päivänä mittarin noustessa huimat pari astetta , pakattiin uimapuvut ja eväät mukaan sekä suunnattiin auton nokka kohti samaa biitsiä.   
Innokkain uimari oli tuo kaikista pienin, ja hänet jouduinkin ihan pakottamaan pois vedestä. Lupasin kuitenkin, että ihan pian mennään uudestaan. Onneksi lupailevat hellettä ensi viikolle.. Mökkielo tämän viisikon kanssa on ihan hurjan kivaa, ja olen tosi iloinen että päästiin tämäkin paripäiväinen kokemaan yhdessä. 
Huomenna luvassa jännittäviä juttuja taasen toisaalla. Niihin tunnelmiin palailen viikonlopun aikana sitten tarkemmin. Nyt olisi tärkeää saada itsensä vaan sellaiseen kuntoon, että jaksaa aamupäivästä lähteä ihmisten ilmoille. Toivotaan parasta!

Parahinta viikonloppua kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook