Hyvä olo

19.25

Otsikkokin sen kertoo, että tämä eilen startannut elämäntaparemontti tuntuu vaikuttaneen heti kahden päivän jälkeen jo hyvin merkittävästi mun olotilaani. Olen niin tyytväinen jo nyt omaan suoritukseeni ja mikä parasta, treeniohjelma tuntuu mulle todella sopivalta!


Päivittäinen jumppa kestää n.30 minuuttia mutta se on (ainakin mulle) rankka ja tehokas. Sen tunsin tänään lihaksissani. I love it!


Treenin lisäksi mun ruokavaliossa on tapahtunut merkittävä muutos eli herkut ovat nyt toistaiseksi jääneet melkeinpä kokonaan pois. Alkoholin kanssa on myös nollatoleranssi seuraavan kolmen viikon ajan. Kahvipullaa en ihan kokonaan ole pystynyt vielä skippaamaan ja esimerkiksi eilen iltapäiväkahvin kanssa söinkin palan mustikkapiirakkaa. Muutos entiseen on nyt kuitenkin niin merkittävä, että en viitsi satunnaisesta herkuttelusta huonoa omaatuntoa kantaa ja se ei ole ajatuskaan tässä projektissa. Moni saa tuloksia aikaan tällä jumpalla ilman ruokavalion muutoksiakin. Mielen keveys on tärkeintä mulle ja kropan muutokset mukavaa bonusta siinä sivussa. Tää valmennus toimii!


IMG_4720


Tänään mulla on vatsa-päivä. Jännitin hieman etukäteen sitä kuinka treenin kestän, sillä leikkausten jälkeen en juurikaan ole uskaltanut vatsalihaksia jumpata. Kevensin sarjat tänään kuudesta neljään, jotta aloitus olisi vähän lempeämpi – mutta ainoastaan vatsojen kohdalla. Nyt tuntuu mahtavalta!


Viikonloppuna sain mitä parhaimman startin tälle elämäntaparempalle, kun ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen nukuin kellon ympäri kertaakaan heräämättä. H oli lasten kanssa vanhempiensa luona yökylässä ja minä kotiuduin hyvissäajoin ystävän polttareista peiton alle uinumaan. En liioittele yhtään sanoessani tämän: Voin paremmin kun aikoihin! Odotan myös innolla lopputulosta ja toivottavasti rohkenen sen täällä teillekin paljastamaan. Heh.


20160809_155426


Mulla oli tänään suloinen kaksinkeskinen ulkoiluhetki kuopuksen kanssa. Voi sitä höpötystä ja pulinaa, kun kerrankin sai äidin täyden huomion! Ihana pikku mimmi!


<3


Huomenna piipahdamme erittäin tärkeissä kirjajulkkareissa ja niihin tunnelmiin palailen huomenna täällä blogissa. Olkaapa tarkkana. Mielenkiintoinen arvonta luvassa.


Hyvää oloa alkuviikkoon!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. täti kaukaa pohjoisesta10. elokuuta 2016 klo 10.31

    Mukavaa kuultavaa! Nauti (jumpasta hihhii) nyt, olet sen ansainnut :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva kuulla,että sielä on projekti startannut hyvin ja toi on just parasta ku tulee hyvä olo!!Meillä on aina sama,jos on jonkun lapsen kanssa kahdestaan niin sitä juttua tulee ja PALJON:)
    Mukavaa loppu viikkoa♡

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook