Nostalgiaa ja joulufiilistelyä

0.18Tänä-aamuna saatiin koko kööri vihdoin ja viimein heräillä tähän niin odotettuun, mahtavaan semi-talviseen maisemaan. Lunta sateli hiljalleen, ja istuttiin pikkujengin kanssa keittiön ikkunan ääressä varmaan puolentunnin ajan ihan vaan ihastelemassa tuota näkyä. Joku tuntematon mies naapurustosta käveli koiran kanssa talomme ohi ja Piippis huudahti: "Jou-u-ukki!". Nauratti.

Joulumieltä kasvatti tänään myös piipahdus vanhimman kummilapseni joulujuhlassa. Tuo rakas seiskaluokkalainen esitti pääosaa draamaryhmän modernisoidussa Punahilkka-näytelmässä. Fiilis oli nostalginen, sillä palasin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen tuohon juhlasaliin, jossa olen itsekin tanssinut Carmina Buranaa aikanaan joulujuhlassa. Sali tosin oli uudistettu osittain, mutta ylä-asteen aula oli entisensä. Tunsin silti oloni todella vanhaksi. Opettajatkin olivat varmasti minua nuorempia. Olivat kyllä toooosi nuoria ;)

Meidän eturivissä istui muuten ihana vertaismurunen äitinsä kanssa. Näin hetkenaikaa itseni siinä istumassa, oman muruseni kanssa, kymmenen vuoden päästä. Tuli hyvä ja lämmin olo. Turvallinen sekä kiitollinen. Jopa hieman odottava.

Joulujärkkäilyt on jo kivasti mallillaan. Menun suunnittelin eilenillalla ennen nukkumaanmenoa, ja sain tehtyä kauppalistatkin valmiiksi. Lahjoistakaan ei puutu enää kuin muutama! Paketissa vain murto-osa, mutta se homma taitaa jäädä jo totuttuun tapaan aatonaaton iltaan. Joulukuusenhakureissulle lähdetään sunnuntaina, ja siivoilut jää ensiviikkoon.

Aika kiva fiilis. Toivottavasti pysyykin tällaisena.

Ja rakkaat ystävät, sekä sukulaiset. Arvatkaa sainko kortteja lähetetyksi? En. En tänäkään vuonna. Kiitos silti kaikille meitä muistaneille. Keksin jotain kivaa tänne blogiin ensiviikolle ;)

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!-Agu

P.S Rakastan tätä KN Collectionin valkoista turbaania. Tästä on tullut ihan kestosuosikki. Hyvä Kati! Hyvä Kerava! Okei, mainos tavallaan joo, mutta ei sopimuksesta, vaan silkasta rakkaudesta tuotetta kohtaan :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook