Hieno vuosi. Kiitos.

2.24


2015 jää vahvasti sydämeen ja muistoihin positiivisena, sekä tapahtumarikkaana vuotena. Voi jestas, kuinka paljon sitä ehtiikään räpsiä kuvia yhden vuoden aikana! Sormet ovat maitohapoilla, kun pläräsin jokaisen läpi tänäiltana. Annetaan siispä näiden otosten nyt kertoa..

Sain monta kukkaa pieneltä isolta pojaltani, ja jokakerta liikutuin niin kovin. Olen tanssinut, ja opetellut uudestaan kaikki maailman supersankarit nimeltä. Ja viholliset myös. Olen syönyt paljon sushia. Yrittänyt tiputtaa painoa, ja siinä ihan kivasti onnistunutkin (toki aina voisi onnistua paremminkin). Tutustunut bloggaamisen kautta aivan mahtaviin tyyppeihin, sekä saanut viettää heidän kanssaan ikimuistoisia kesäiltoja. Reissannut vähän Snipe Driven matkassa, ja viettänyt kallisarvoista aikaa perheen sekä ystävien ihanassa seurassa. Olen pussaillut paljon, ja minua on pussailtu. Saimme todistaa vierestä, kun kuopus otti jalat alleen aikaisemmin, kuin osattiin odottaakaan. Esikoinen sai ensimmäiset silmälasinsa, ja hän on treenannut ahkerasti sekä puheen että motoriikan saralla. Tuo treenaus on tuottanut tulosta, ja olemme luonnollisesti huikean onnellisia sekä ylpeitä hänestä. Myös minä sain ensimmäiset silmälasini.


Olen saanut kiitosta, kannustusta ja kritiikkiäkin. Olen monta kertaa todennut ääneen, että elämä on tässä ja nyt. On hyvä näin. Rakkaiden läsnäollessa. Elän lähimmäisilleni.

Olen reissannut perheeni kanssa, ja jopa ilman perhettä. Rakastuin Lissaboniin, sekä matkaseuraan. Tuo pidennetty viikonloppu teki niin paljon. Porvoo, Naantali sekä Lintsi jäivät erityisesti mieleen koko perheen kesänviettopaikkana.  Olen myös syönyt muutaman hotelliaamiaisen. Jokaisen muistan. Seuraavaa odotellessa.

Saimme H:n kanssa kummipojan. Hän on ihana. Niinkuin kaikki aikaisemmatkin. Kiitämme kunniasta ja teemme parhaamme! <3

Vuosi 2015 on ollut myös ensimmäinen, jolloin asutimme ikiomaa omakotitaloamme. Paljon on vielä opittavaa, mutta hiljaa hyvä tulee. Talo edelleen pystyssä eli kaik hyvin.

Aloitin myös laulutunnit, ja toteutin näinollen pitkäaikaisen haaveeni. Rohkaistuin. Voimaannuin.


Ja sitten vielä. Nousin portaaliin, ja ylitin siinä samalla itseni. En tiedä mitä vakkarilukijani tästä muutoksesta tällähetkellä on mieltä, mutta olen itse ollut todella onnellinen sekä iloinen tästä kaikesta. Kommentteja ehkä vähän ikävöin ;)

Sain ystäviltäni sekä perheeltäni hyvin liikuttavan, sekä ikimuistoisen lahjan. Pääsin mukaan Marja Hintikka Live:n ensimmäiseen jaksoon. Muutama lehtijuttukin meistä on tehty, ja kokemuksena nämä kaikki ovat olleet kovin kivoja. Kiitän mahdollisuudesta, sekä ennenkaikkea kiinnostuksesta erityislapsieloa kohtaan.  Tästäpä jouhevasti pieni aasinsilta tulevaan. Tammikuu 2016 tuo mukanaan taasen pienen yllätyksen. Siitä kuulette pian.

Nyt haluankin kiittää jokaista meidän matkassamme pysynyttä, ja toivottaa huikean mahtavaa alkavaa vuotta 2016 jokaikiselle! Kaikkea hyvää, tyypit!

Perhe ja ystävät: Agu rakastaa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kiitos kivasta ja monipuolisesta ja ennen kaikkea positiivisesta blogistasi.Täällä seuraillaan edelleen perheesi "taivalta".Vuoden aikana ehtii tapahtua monenmoista.Kiitos! Ulla Riksusta

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle, ja parhainta uutta vuotta! :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook