Puheripulissa

22.36

Tämän kummallisen kesäviruksen yksi sivuoire on Piippiksellä tosiaan ollut nyt aivan hämmentävän nopea sanavaraston laajeneminen, sekä jatkuva puheen tuotto. "Kaapo maalaa talon", "hämähäkki", "joulupukki", "Muumi-keksiä", "kilpikonna", "ei kotiin", "äiti avaa", "ei vauva ota" .. ja sitärataa.. 

Jokapäivä kuullaan useita uusia sanoja, ja se tuntuu luonnollisesti aivan uskomattoman hyvältä. Monen sanan lauseita tulee myös jo paljon. Väkisinkin sitä miettii, että kun ollaan H:n kanssa oltu aika huonoja viittomaan tuolle tytölle, niin onko hänen ikäänkuin ollut vaan pakko opetella tätä puhumista vähän eri pieteetillä? En tiedä. Oli miten oli. niin näin on hyvä.

Tällähetkellä oma fiilis on jo huomattavasti levollisempi kuin mitä vaikkapa pari päivää taaksepäin oli. PikkuW:llä oli tänään ensimmäinen kokonainen kuumeeton päivä ja Piippiksenkin olo ollaan saatu pysymään hyvänä lääkkeiden avulla. Kyllä tää tästä kokoajan parempaan suuntaan on menossa.
Juhannus-sää voisi tietysti olla vähän kesäisempi, mutta ehtiihän se tästä vielä paremmaksi muuttua yön aikana ;)

Olenpas viimepäivien hulinoista huolimatta ehtinyt myös kovasti suunnitella kesän odotetuimpia puutarhakemuja, ja tuntuu kivalta kun on jotain, mitä odottaa ja järkätä. Olen kutsunut entisiä sekä nykyisiä KP-bloggaajia grillibileisiin, ja niihin kekkaloihin toivoisin kyllä sitten vähän parempaa säätä kuin mitä nyt on. Kivat kekkerit niistä tulee, oli sää sitten mikä tahansa. Sen lupaan. 

Nyt nukkumaan. Huomenna pieni juhannuspäivitys luvassa.

Näihin hymytunnelmiin..


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hienoa Laila!!! Upeaa edistymistä monella tavalla viime aikoina.
    Onnellista Juhannusjuhlaa perheen kanssa!

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Tosi kiva kuulla että noin hienosti tulee monen sanan lauseita :) Meidän 2,8v sanoo "mamma", "pappa" ja todella topakasti "EI". Tukiviittomilla ei kommunikoi, vielä, vaikka niitä osaa. Puhetta odotellessa :D

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook