Minun suhtautumiseni yhteistyöpostauksiin?

19.59

Jo pidemmän aikaa olen pohtinut suhtautumistani yhteistyöpostauksiin blogeissa. Muotiblogeissa hyväksyn moisen toiminnan täysin ja mielestäni se kuuluu todella olennaisena osana muotibloggaamiseen, mutta siinä mitä perheblogeihin tulee, on suhtautumiseni yhteistyöpostauksiin hieman toisenlainen.


Henkilökohtainen ajatukseni aiheen tiimoilta on se, että lähden mielelläni sillointällöin mukaan yhteistyöjuttuihin, jos voin sataprosenttisesti seistä sanojeni takana ja varsinkin jos voin yhteistyökuvioiden myötä tukea ystävän/tuttavan yritystoimintaa. Parhaimmillaan hyvä yhteistyöpostaus auttaa kuluttajaa tekemään oikeita valintoja ja tästä syystä haluan olla sataprosenttisen rehellinen. Itse en välttämättä kuitenkaan tykkää lukea blogeja, joissa liikaa mainostetaan ja hehkutetaan. Tämä nyt kaikella rakkaudella enkä halua ketään loukata.

Sattuipa itselleni nimittäin niin, että sain pyytämättäni Crocsilta erään bloggaajatapaamisen yhteydessä sandaalit, jotka odottivat eteisessä ensipuraisua eli alkukesäistä ulkomaanreissua.  Harmikseni sain Helsingin päässä lentokoneessa matkan alussa todeta, että kengät olivat laadultansa huonot. Takana oleva niitti napsahti poikki kahden tunnin käytön jälkeen ja kengät olivat käyttökelvottomat. Olen kyseisistä sandaaleista lukenut paljon pelkkää hyvää, ja toivon todella että oma kenkäparini oli vaan ns. "maanantaikappale". Kyseessä oli siis tämä malli. 

Miksi kerron tämän teille? Siksi, koska kyseinen kenkäpari olisi itselleni taloudellisesti hyvinkin merkittävä hankinta ja toivoisin, että saisin rahoilleni odotettua vastinetta. Luonnollisesti. Haluan bloggaajana olla rehellinen ja valitettavasti oma kokemukseni Crocsin kohdalla on nyt tämä. Mitä todennäköisemmin kohdalleni osui tälläkertaa vain huono tuuri, ja kolleegat saavat nautiskella kengistään koko kesän ilman ikäviä yllätyksiä. Varmasti saavatkin ja kuulemani perusteella näin on ollutkin. 

Aina ajatellaan, että bloggaajat saavat kasapäin ilmaista tavaraa ja toki näin joskus varmasti käykin. Jokainen kuitenkin valitsee linjansa näissä asioissa ja oma linjani on se, että mä haluan olla ihan vaan rehellinen. 

Kaikesta huolimatta on ihan mahdollista, että meidän lapset hyppivät ensi syksynä kuralätäköihin Crocsin saappaissa. Olimme H:n kanssa niin suunnitelleet mutta haluaisin kuulla ihan rehellistä mielipidettä nyt niistä. Vaikka ihan anonyyminä. 

Tuleva viikko tuo tullessaan yhden hyvinkin ihastuttavan yhteistyöpostauksen, jonka teen ylpeänä ja innostuneena. Siitä lisää myöhemmin. Osa jo ehkä tietää, jos seuraa meidän instagramia :)

Olisipas kiva kuulla, minkälaisia ajatuksia yhteistyöpostaukset herättävät lukijoissa?

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Itse tykkään tosi paljon Crocsin Handle It Rainbooteista, jotka meidän 3vllä on saappaina, ovat helpot lapsen itse pukea ja eivät taatusti rakoile pohjan ja päällisen välistä edes kovan käytön jälkeen :) Ovat toimineet meillä todella hyvin.

  VastaaPoista
 2. Mulla itselläni on Crocsin pitkävartiset kumisaappaat ja ne on mahdottoman hyvät! Lapsilla perus crocsit kesällä ovat olleet aivan ihanat, samoin itsellä ne hieman sirommat. Kaverilla oli converse-tyyliset Crocsit ja ne oli ihan mahdottoman huonot, painuivat linttaan parissa päivässä, mutta liekö olleet myös ns. maanantaikappaleet?

  VastaaPoista
 3. Purkkarimalliset on ainakin kestäviä ja hyviä kävellä. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on tytöllä 2vee ollut saappaat ja tykkäsin tosi kovaa! Ei mitään pahaa sanottavaa, painaviin kumisaappaisiin verrattuna aivan loistavat :)

  Myös perus crocseja on ollut meillä kaikilla, ja nyt tänä kesänä kahdella poitsulla crocsin tennari-tyyliset kengät, niin ihanat ja kevyet.

  Tuo malli minkä saitte testailuun näyttääkin kyllä hiukan "heppoiselta?" (mun mielestä) , harmi kun tosiaan meni rikki. Olis varmasti ollut kivan näköiset päällä! :)

  t.Nadja/napsahduksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva lukea näitä. Eikähän mekin myös pistetä kumpparit loppukesästä tilaukseen :)

  VastaaPoista
 6. Olen itse tehnyt blogissani muutamia yhteistöitä enkä ikinä voisi valehdella että tuote on hyvä, jos näin ei ole. Itse ajattelen, että on hienoa, jos bloggaaja saa tehtyä yhteistyöitä yritysten kanssa, mutta rehellisesti sanottuna en minäkään jaksa jatkuvasti lukea * saatu blogin kautta - postauksia. Omissa yhteistöissäni olen aina painottanut, että kerron postauksessa rehellisen mielipiteeni ja niin olenkin tehnyt. :)

  Harkitsin A-murulle Crocsin kumisaappaita, mutta mietin miten ne kestävät Rymy-Liisamme jaloissa. :D Kiva lukea muiden kommenteista että kumpparit ovatkin olleet hyvät. :)

  VastaaPoista
 7. Minulla on noista Crocseista sekä hyviä että huonoja kokemuksia.Ne klassikkocrocsit on toiminu tosi hyvin - ihan jokapäiväisessä käytössä kesällä kotipihalla ja veneillessä rannoilla,sekä minulla että lapsilla.Mies inhoaa niitä eikä suostu laittamaan jalkaansa.Helppo työntää jalkaan ja huuhtoa puhtaaksi.Kapeajalkaiselle tytölle tuo malli liian leveä,mutta onneksi on löytynyt muita kapeampilestisiä malleja.Saappaat ( meillä pojilla Crocband Jaunt Kids) 2-vuotiaalla parhaat saappaat ikinä - helpot laittaa jalkaan,kevyet.Mutta 5- vuotias valittaa että ovat kuumat,hiostavat.Ja hänellä tosiaan sukat noissa saappaissa aina kosteat vaikka jalat eivät missään muissa hikoilekaan.Ei huoli enää crocseja seuraaviksi saappaiksi.Itselleni ostin myös Crocs Duet Busy Day - kengät keväällä ja olen tosi pettynyt niihin.Myyjä väitti että ovat hengittävät,eivät hikoa,mutta minulla aivan päinvastaiset kokemukset! En ole myöskään kärsinyt hikoilevista jaloista tätä ennen,mutta nuo kengät ovat aivan kamalat.Jalat suorastaan uivat niissä eikä tämä kesä nyt kovin helteinen kolme ollut! :) Sukkia niissä ei voi käyttää koska ne takertuvat sisäpohjan nystyröihin ikävästi.
  Yhteystyöpostauksiin suhtautumiseni on sellainen,että menettelevät jos niissä ei ole sellaista pakkokehumisen makua vaan mielipiteet tuntuisivat aidoilta.Lisäksi jos blogi sisältää pelkkää tuotekuvausta niin lopetan kyllä lukemisen.Mainoksia näkee ja kuulee kyllä muutenkin ihan riittämiin vaikken edes mainospostia ota vastaan.Sinun blogisi on ihanan aito ja persoonallinen - pidä se sellaisena! Mukavaa kesää toivotellen Alisa

  VastaaPoista
 8. Mulle nuo samat sandaalit oli väärän kokoiset ja vaihtoreissulla kaupassa ei ollut samaa mallia tarjolla. Sain kuitenkin valita toiset kengät tilalle ja maksoin ylimenevän osan itse. Asiakaspalvelusta siis todella iso plussa! Crocsin kenkiä meillä on etenkin lapsilla ollut ja hyviä kokemuksia on pelkästään. Kyllä mä näitä ostaisin enemmänkin myös itselle, mutta monissa malleissa mun jalka jää kokonsa puolesta hassusti kahden koon väliin ja suuri osa malleista ei siis sovi mulle. Höh :(

  VastaaPoista
 9. Yhtä lailla saapas voi hiottaa 2-vuotiaan jalkaa kuin 5-vuotiaankin. Pienemmällä ei ole välttämättä kykyä ilmaista tuntemuksiaan.

  VastaaPoista
 10. Crocs-saappaiden kohdalla minua mietityttää keli, jolloin osa vedestä jo jäätä. Pitoa on luultavasti tuskin ollenkaan. Kaatumisriski minua jännittäisi. Keveys on taatusti plussaa! Ns karvavuorisaappaat ovat tosi hyvät moneen märkään keliin, mutta painavat aikalailla. Meidän neljä kulkiv niissä ja osalle se paino oli hankala juttu. Toisaalta heille kävely per se oli välillä hankala juttu myös. Harkintaa ja onnea oikeaan valintaan AK! :)

  VastaaPoista
 11. Tutun kautta tiedän että crocsin saappaat eivät suojaa käärmeen puremalta! Metsäretkelle en itse tämän tapahtuman jälkeen pukisi lapselle, mutta kuralätäköihin miksipä ei.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook