Kun minut täydellisesti yllätettiin!

16.04Sain eilen kokea jotain aivan epätodellisen ihanaa! En halua kertoa liian yksityiskohtaisesti, sillä tulette syksyllä näkemään telkkarista, mitä mulle ihan oikeasti tapahtui. Sen kerron, että tämä kaikki tuli mulle täydellisenä yllärinä. Ja sen voin myös paljastaa, että Marja Hintikkaa nähdään syksyllä telkkarissa. Palaan tähän aiheeseen vielä tarkemmin kuvien sekä yksityiskohtaisemman sepustuksen muodossa, mutta juuri nyt mun on ihan pakko kirjoittaa pari sanaa kiitollisuudesta, sekä rakastetuksi tulemisen tunteesta. 

Olen aikaisemminkin kertonut täällä siitä, kuinka kuluneet neljä vuotta ovat saaneet aika-ajoin mut tuntemaan itseni maailman huonoimmaksi ystäväksi, sillä olen halunnut olla niin paljon enemmän, kuin mihin oikeasti olen pystynyt tässä elämäntilanteessa. Olen pääsääntöisesti keskittynyt vain arjessa selviytymiseen, sekä omaan perheeseeni. Jokainen vietetty hetki ystävän seurassa on ollut kultaakin kalliimpi, mutta niitä hetkiä on ollut liian vähän. 

Eilen sain hyvin konkreettisen muistutuksen siitä, että tosi-ystävyys kestää näköjään ihan mitä vain, eikä nuukahda edes lapsiperhearjen myötä, vaikka sitä aikaa ystävyyden vaalimiselle löytyisikin liian vähän. Sain muistutuksen siitä, kuinka mahtava perhe mulla on ystävieni lisäksi, ja että näiden ihmisten olemassaolo on yksi parhaimmista asioista mun maailmassani. Jokaisesta rakkaastani saan voimaa tähän hullunmyllyyn.  Kyyneleet vierivät poskiani pitkin tätä kirjoittaessani ja tuntuu etten saa suustani vieläkään ulos mitään järkevää.

Kerron nyt vielä senverran teille, että itse vietin eilen hemmottelupäivää kesäisessä Helsingissä ihanassa seurassa, ja sillävälin iso joukko mun elämäni ihmisiä touhusivat mulle kuvausryhmän läsnäollessa yllärijuhlia meidän omaan kotipihaan . Ehkä ymmärrätte, mistä sanattomuus.

Ruoat sekä koristelut täällä yhdessä laittoivat vimpanpäälle. Minä sitten rentoutuneena palasin kaiken tämän keskelle, iloisten lapsosten sekä ihanien rakkaiden pariin.Huh, mikä kokemus. Niinkun sanoin, palaan tähän vielä. 

Nyt haluan kiittää kaikkia asianosaisia, että teitte mun päivästäni ikimuistoisen ja ihan rehellisesti.. tämän mä tulen muistamaan aina, vaikka pää vähän pumpulia tässä elämäntilanteessa onkin. 

Heikki armaani, kiitos rakkaudestasi ja siitä että olet siinä. Kiitos, että vuodesta toiseen jaksat ottaa mua huomioon, ja että osaat yllättää näin upealla tavalla. 

Ylelle kiitos tästä mahdollisuudesta. Kiitos, että tiesitte mun tarvitsevan juuri tällaista ;) 

Ja kiitos heille, joiden aloitteesta tämä kaikki sai alkunsa. Tiedätte kyllä keitä olette. Itse ansaitsette myös samanlaisen onnenpäivän itsellenne <3

I love you all. 

Suu aivan hymyssä vielä pitkään tämän jälkeenkin.You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Oi ihanaa! Ja olet varmasti kaiken ansainnut!
  Katsoin eka että SuomiLOVE...mutta pitääpä odottaa syksyyn :)

  Haluisin muuten tehdä miehelleni SuomiLOVE yllärin, mutta kun näki mun jaksoja katsovan niin vannotti etten ikinä ilmoita meitä siihen... :D

  Ja itselläni muuten samanlaisia ajatuksia ystävyydestä ja perhe-elämästä (ajanpuutteesta).

  VastaaPoista
 2. Sä olit niin ansainnut ton. sinä ihana super-mama! <3

  VastaaPoista
 3. Vaikka elämäänne vain tietokoneen välityksellä seuraan - ja olen seurannut jo monta vuotta - olen varma, että tämä hemmotteluylläri tuli oikeaan osoitteeseen <3

  VastaaPoista
 4. Huikea lähipiiri sinulla! Ja kyllä, olet tuon kaiken ihanan ansainnut. Kun paljon antaa ja rakastaa, niin saa myös - hyvä löytää hyvän luo. Ihana ikimuistoinen päivä aivan taatusti!! Hieno uutinen.

  VastaaPoista
 5. ihan mahtava yllätys ja varmasti olit sen ansainnut!<3 Blogisi välityksellä olen saanut teistä perheenä jotenkin niin ihanan kuvan!!

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihanaa! Varmasti ollut superihana ylläri, kuulen mielelläni myöhemmin siitä lisää :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavaa! Olet huippu nainen. <3 Joskus itselläni hiipii mieleen pieni haikeus, että jospa minäkin saisin kokea vielä joskus jotain huikeaa. Elämä on liian masentavaa, jos jokus ei tapahdu jotain äksöniä. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa! Lisää tietoa odottelen minäkin! ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille! <3 Niinkun tässä nyt monesti olen todennut kuluneiden päivien aikana, että jokainen äiti ansaitsisi tällaisen päivän itsellensä ja onneksi moni muu saakin. Sain mahtavan ajatuksen ja kerron siitä myöhemmin. Itse ainakin pistän hyvän nyt kiertoon..

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook