Hyvin vahvasti takaisin tässä ja nyt

13.31


Arki. Se todella palautti tämän äidin nopeasti takaisin maan pinnalle reissun jälkeen. Keskimmäinen sairastaa ja viimeyönä lukemat oli huiman korkeat. Isäntä tietysti oli keikkareissulla ja täällä hoivailin yksikseni hourailevaa poikaa. Edes lääke ei ole nyt päivällä kunnolla tuota lukemaa laskenut. No, onneksi tämä tapahtui nyt, kun minäkin oon jo kotona. Eipä olisi ollut mukava saada reissun aikana tällaisia uutisia kotopuolesta. W on tosi tosi reipas sairastaja. Ei ikuna uskoisi, että ruumiinlämpö huitelee kolmeysissä kun poika jaksaa touhuta ja leikkiä normaaliin tapaansa. Hokee vaan vähänväliä, että "Wääö pawani" ja yrittää juksuttaa meitä vanhempia, että pääsisi trampalle jo hyppimään. Ihana pieni hassu poika. 

Hassutellut on myös tämä esikoinen, joka meidän lapsukaisista taas ainoana terveenä kotona touhuilee. Uskomatonta jälleen. Kaksi nuorimmaista kipeänä (PikkuH:lla kuumeen jälkeistä nuhaa ja yskää vielä), mutta Piippiksellä ei mitään. Ainakaan vielä. Toivottavasti ei tulekkaan.


Eipä näistä kenestäkään oikein tuota tautia päällepäin edes huomaa. Lapset vaan ovat niin kadehdittaavan reippaita sairastelijoita. 


Me piipahdettiin eilen Piippiksen kanssa Kaksplus-lehden kuvauksissa ja nautin suuresti siitä, että sain istahtaa meikkaajan penkkiin ja joku muu teki minut kauniiksi. Enempää en voi oikeastaan tästä vielä puhua, mutta elokuun lehdessä lisää. 

Tällainen se meikki oli. Sain myös hyviä vinkkejä auringon myötä ilmaantuneiden maksaläiskieni piilottamiseen. Ne mokomat kun meinaavat vallata hieman auringossa päivettyneet poskipääni. Raskauden jälkeisiä iloja nämä tällaiset. 


Sen verran voin vielä noista kuvauksista paljastaa, että Piippis oli loistava. Niinkun aina. Nyt sitten vaan keskitytään hoivaamaan nämä lapsukaiset terveiksi ja nautitaan isin kesälomasta. Tällähetkellä se isi huitelee jossainpäin kaupunkia ystävänsä polttareissa, mutta viikonloppu sitten onkin pyhitetty perheelle. Isimies hoiti upeasti lapsensa mun poissaollessa, joten hän on kyllä polttarireissunsa nyt ansainnut. 

Tällaisen kuvan lähetti terassilta pientä potilasta piristämään. Niin se vaan menee, että aina nuo pikkutyypit on mielessä ja hyvä niin.

<3


Palaillaan. Toivottavasti aurinko jaksaa paistella viikonlopun yli!


You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Voi pientä! Muistakaa nesteytys, ettei kuumepotilas pääse vaan kuivumaan. Toivottavasti menee pian ohi, eikä muihin tartu.

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista!! Muistakaa juoda paljon, pillimehua tms kaikkea mikä vaan maistuu.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook