Perhe Who? :n hilpeät juhannus-suunnitelmat

22.15


Ylläripylläri, meidän jussia vietetään sairastuvalla. Ei säästänyt extrakromosomi Piippistä kesäpöpöltä ja nyt sitten viimeinenkin villahousu potee.  Lohduttavaa kuitenkin on nähdä se, että lapset voivat ihan hyvin sairastumisestaan huolimatta ja varmasti meidän juhannuksesta tulee ihan mukava. Eka juhannus uudessa kodissa. Voisi asiat huonomminkin olla. Juhannus on siellä, missä perhe on. Ja varmasti typsykin ehtii toipua pahimman yli.Piippiksen asenne on kadehdittava. Toki sitten kun olo käy tosi kurjaksi, tämäkin neito sen kyllä osaa näyttää, mutta ihan käsittämättömän reipas sairastaja hän silti on. Välillä tuntuu että hän oikein ottaa kaiken irti tästä sairastelusta ja käpertyy viltin alle höpöttelemään sekä kikattelemaan. Ihan mahtava mimmi.


W puolestaan valittelee vähän enemmän, mutta kun kuume laskee, ponkaisee hän välittömästi sohvalta ylös ja kikkurat märkänä jatkaa keskenjääneitä touhujaan. Ylläoleva kuva tältä illalta. Vieläkin vähän iltalämpöilee, mutta uskallan toivoa, että huomenna on jo kuumeeton päivä. 

Miten sinä armahainen lukijani vietät jussia? Onko teillä juhannusperinteitä? 

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Yhtä hyvin silmien perusteella tuon Leonardo-maskin takana vois olla muksujen äiti 😊

    VastaaPoista
  2. Ihana piippis! Suloinen pieni sankaritar. Ja hurjaakin hurjempi teini-ikäinenmutanttininjakilpikonna ;) Tosi teinari :D
    Pususia!
    -auntie anonymous-

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook