Oodi parisuhteelle

23.01

Meidän arki on tällähetkellä erittäin raskasta. Voin sen ihan rehellisesti sanoa, ja toivon todella että olen oikeassa. Vaikka olen onnellinen äiti, niin olen myös erittäin väsynyt hyvinkin usein, ja niin on myös tuo isi-ihminen. Tänään H kuitenkin yllätti mut ruokapöydässä alkuillasta sanomalla, että "Agu, kiva että sä oot mun vaimo". Hyvä ettei mennyt pizza väärään kurkkuun, vaikkakin H kyllä osaa sanoa mulle kivasti ja olenkin siihen tavallaan ihan tottunutkin. Siitäkin huolimatta tuo lause vaan pärähti ilmoille niin yhtäkkiä yllättäen, etten osannut sitä siinä hetkessä odottaa. Se tuntui tosi tosi TOSI kivalta. 

Tajusin jälleen sen, kuinka tärkeää todella on vaalia kaiken hulinan keskellä sitä parisuhdetta ja muistaa ihan näissä arkisissakin kuvioissa ottaa toista huomioon. Se ei tottavie vaadi paljoa. Suukko tai pari kivaa sanaa saa ihmeitä aikaan. 

Yhdessä me tämä kaikki ollaan luotu ja yhdessä sitä arkea pyöritellään. Rakkaus on ja pysyy, mutta parhainkaan hyvä olo ei pysy yllä itsestään vaan sitä pitää ylläpitää. Siitä onnesta pitää muistuttaa. Hyvin nopeasti sen sitten muistaakin. 


Lapsiperhearki kuluttaa tosi isolla kädellä parisuhdetta, ja välillä sitä suhdetta ihan tosissaan koetellaan. Nämä pienet arjen onnenhetket kuitenkin muistuttavat siitä, että on onnekasta saada jakaa tämä kaikki just tuon tyypin kanssa. Se on ihan huikea mies, kun jaksaa kuuden vuoden jälkeen vielä sanoa mulle noin kivasti. 

Kun äiti ja isi "bondaa", niin lapsetkin voivat hyvin. Sehän nyt on sanomattakin selvää.

Siispä, nyt minäkin tsemppaan. Tuo mies on sen ansainnut. Haastan kaikki vaimot samaan. Tää ei oo vaikea rasti. 
You Might Also Like

5 kommenttia

Suosituimmat

Facebook