Tiistai juttuja

0.21


http://www.monicaanddavid.com/ Missäköhän mun DVD viipyy?! Tilasin jo aikoja sitten ja maksoinkin sen jo. Mä en millään malttaisi odottaa että pääsen tuon näkemään mutta toivotaan että se tapahtuu tämän viikon puolella kuitenkin.Suosittelen katsomaan trailerin linkistä! 
Kirjoitan pikaisesti sillä huomenna on taas aikainen herätys muskariin. Meille aikainen koska Pirpana tykkää aamuisin nukkua(vanhempiinsa tullut) vähän pitempään kuin mitä muskari-aamuisin saa. Nykyisin herätään siinä 9 ja 10 välilllä. Muskari-aamuina puol ysi.

Tänään mummi kävi lääkärissä keuhkoputkentulehduksensa vuoksi ja olivat sitten lääkärin kanssa keskustellessaan eksyneet vähän aiheesta. Loppujenlopuksi oltiinkin rupateltu Downin syndroomasta ja lääkäri oli tiennyt kertoa että jossainpäin maailmaa (jäi hieman epäselväksi että missä) asustelee professori jolla on myös tuo samainen ylimääräinen kromosomi kun Pirpanallakin. Suomessa moinen ei ole edes mahdollista. Ehkä jonain päivänä.

Tuntuu hyvältä että typsyn isovanhemmat (sekä sedät,tädit ja eno) puhuvat avoimesti uudesta tulokkaasta ja ovat hänestä aidosti ylpeitä. Toisinkin voisi olla. Mun isä oli yhtenä päivänä jopa kaupassa tutulle kassaneidille kertonut että hänellä on nyt sitten tällainen vähän erityinen ihana lapsenlapsi. Liikutus valtasi äiteen kun pappa sitten mulle tokaisi että :" Tiedätkö, olin ihan oikeasti todella ylpeä kun sain asiasta hänelle kertoa." Tästä nyt on jo muutama viikko aikaa mutta silloin tajusin että meillä ei ole, eikä tule olemaan mitään hätää..

Hedelmäpuuroa maisteltiin tänään ekan kerran. Ei ollut hyvää. Pahus kun tuo mokoma vauva on nyt oppinut pärisyttelemisen jalon taidon. Jokapaikka puurossa ja vellissä! Toivotaan että unohtaa pian..

Mahtavaa mennä nukkumaan kun ulkona myrskyää!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook