Hyvä päivä

23.16

Päivän hyvä työ tehty. Kahden euron verran se lompakkoa kevensi ja hyvän mielen siitä sai palkaksi.

Tänään tapettiin aikaa Keravan keskustassa neljän naisen voimin. Kaikista pienin jaksoi pysytellä hereillä yllättävänkin pitkään ja vieläpä suht tyytyväisenä. Siitä kiitos Rosson suuren suuren kattolampun ja puna-vihreän katon. Äiti sai nauttia rauhassa hyvästä seurasta ja tomaattikeitosta. Ravintolassa treffattiin Nukkumatti ja sitten nukuttikin mukavasti. Sillävälin kun Pirpana nukkui, äiti sai rauhassa törsätä tilin miinukselle. Löysin pikkuselle söpön pöllö-yöpaidan ja vieläpä alennus rekistä.

Opetellaan koko perheen voimin iltarutiineja. Tällähetkellä ne iltarutiinit on yhtä kuin iltavelli, Tiitiäisen tuutulaulu, iltarukous sekä halipusut. Sitten tyttö peiton alle ja hyvällä tuurilla seuraavaksi tuleekin jo uni. Eilen se onnistui. Tänäänkin se onnistui. Ei nyt vielä hehkuteta liikaa kuitenkaan..


Pirpana on keksinyt että kädet voi laittaa tuollatavalla söpösti ristiin, varsinkin ruokailun aikana. Eilen sain taas yhden tärähtäneen todisteenkin otettua. Jokapäivä opitaan jotain uutta.  Tämäkin päivä on ollut pienelle uusi jännä elämys. Sitä on mahtava seurata ja elää siinä mukana. 

Tein tänään lauantain syysmorsiolle hääkynnet. Toivotan vielä tätäkin kautta hääparille ikimuistoista päivää! <3
Pirpanan isi viettääkin tulevan viikonlopun studiossa kitaraa soitellen ja minä tässä kovasti yritän kehitellä jotain mukavaa puuhaa äidille ja tyttärelle.. Katsotaan mitä keksitään .. Huomenna NHL:ää. Teemu Teemu!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook