Neuvolakuulumisia

17.08
Nyt tehdään niinkun neuvolassa käskettiin eli syödään sitä luumua niin maan kauhiasti ja juodaan vettä päälle! Tänään sitten syötiinkin oikein aimoannos. Luulis että nyt jotain edes tapahtuisi tuolla määrällä! Kiitos lukijoille hyvistä vinkeistä ja avusta!

Neuvolassa tuli taas todettua että kaikki on hienosti mallillaan (jos ei tätä kakka-juttua nyt lasketa) :)

"Tyytyväinen, tarkkaavainen tyttö. Kasvu etenee hyvin. RM+ soseet ja puurot. Vatsamakuulla napakka päänkannatus. Hymyilee ja jutustaa. 5 kk rokotteet."

Rokotteet luonnollisesti sai äänihuulet pelaamaan mutta nyt Pirpana rauhoittui nopeasti ja eipä tuo ole enää jälkeenpäin sitten valitellutkaan yhtään. Viimeksi kun tyttö sai piikit, hylkäs hän tuttipullon lopullisesti. Kostoksi? 
Velliä onneksi saadaan pullosta juotettua vielä. Tai no ei nyt nuolaista ennenkun tipahtaa, katotaan mitä tuo tyyppi keksii tällakertaa. Annettiin Panadolia jo vähän etukäteen niin joskohan sen ansiosta vältyttäis turhilta itkuilta.

Nyt sitten ollaankin tässä pähkäilty että annetaanko meidän tytölle influenssa rokotetta ollenkaan. Jos annetaan, se tapahtuu seuraavan neuvolakäynnin yhteydessä. Me ollaan kyllä vähän skeptisiä sen suhteen ja voikin olla että jätetään kokonaan ottamatta. Toisaalta kun tuo extrakromosomi ehkä vähän kummittelee tuolla taustalla ja saa miettimään asiaa toiseltakin kantilta.. Down-lapset kun ovat vähän alttiimpia sairastumaan hengitystieinfektioihin ja meidän tytöllä kun tuntuu nuo korvakäytävät ja muut röörit olevan aika ahtaat. No, on tässä nyt aikaa vielä miettiä.
Äiti kyllä mielellään säästäisi pikku vauvansa turhilta pistelyiltä.

Piippis painaa nyt 6090 g. Ja 61 cm on hän pitkä.

Me lähdetäänkin tästä yökylään koira ja kissavahdiksi koko konkkaronkka. Huomenna sitten takaisin kotiin :)

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. On tuo teidän tyttö kyllä ihan mahdottoman sulonen. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä poitsun kovaan mahaan auttoivat viinirypäleet ja rusinat, ei niinkään luumu. Alussa sitä syötettiinkin purkkitolkulla lähes tuloksetta.
  Rusinat ja rypäleet voi myös tuoda mahaan ilmaa jos paljon syö.
  Ei tietty sovi vielä teidän nappulalle sormiruokailu, mutta noin tulevaisuutta ajatellen :)
  Ihana tyty teillä <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook