Valokuvauksissa

18.33

Kyllä on jännittävä päivä takana! Ollaan koko perheen voimin oltu poseeraamassa kameralle Espoossa. Kyseessä oli siis mun vanhojen kätilö-opiskelukavereiden opinnäytetyö liittyen imetysohjaukseen. Ensiksi otettiin ihan perus "vauva imee/hamuilee tissiä"-kuvasarja ja sitten otettiin toinen kuvasarja kainaloimetyksestä (vauva siis kainalossa ja pää siinä sitten "hanassa") ja H:kin pääsi siihen mukaan . Kuvassa yritettiin  imetysasennon lisäksi korostaa vanhempien ja vauvan välistä vuorovaikutusta. Jännä nähdä miten hyvin onnistuttiin siinä. Näillä näkymin meidän perheen voikin sitten jossainvaiheessa bongata  neuvoloiden seiniltä ympäri suomen!  Kaikennäköiseen sitä suostuukin :) Tuo oli kyllä tosi hauska juttu ja Pirpanakin näytti viihtyvän! Jaksoi pysytellä kiukuttelematta hereillä koko kuvaussession ajan ja kun homma oli purkissa, nukahti tyytyväisenä. 

Katsotaan nyt kun saan nuo kuvat että kehtaanko tänne niitä laittaa. Siellä oli kyllä Pirpanasta pari  superkaunista otosta joten voipi olla että laitankin. Mua vähän rupes itkettämäänkin kun näin ne. Tosi liikuttavaa <3 Äitin kaunis tyttönen!
Kiitos lapsenpäästäjän aluille tästä mahdollisuudesta ja kokemuksesta :) 

Tuolta Espoosta kun lähdettiin, käytiin ravintolassa syömässä. Ihanaa luksusta arjessa! Sitten piipahdettiin Tuusulan mummun työpaikalla ja sieltä sitten kotiin. Kiva päivä! Ainoa miinus tässä päivässä oli se että muskari jäi TAAS väliin..

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Lueskelen täällä näitä vanhempia juttuja, ja tajusin että hetkinen, mähän olen varmaan nähnyt nämä kuvat. Silloin kun meidän pikku-ukko (down) oli syntynyt ja istuin synkissä ajatuksissa vauvojen tehon lypsyhuoneessa, katselin noita kuvia ja mietin suunnilleen jotain että "siinäkin jonkun kaunis terve vauva imee noin hienosti ja mä istun täällä yksin lypsämässä". Näin jälkeenpäin tuntuu vähän tyhmältä, oisinpa silloin tiennyt paremmin... :D

    VastaaPoista
  2. Ihana kommentti! <3 Kiitos ja anteeksi :D Onneksi nyt tiedät.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook