Unelias meininki

23.49

Pörinää
Kuvista ehkä voikin päätellä että tänään on ollut pientä väsymystä ilmoilla. Sekä tyttärellä että äiskällä. Viimeyö meni valvomiseksi kun Pirpana ei tosiaan ollut vielä ihan oma itsensä rokotusten vuoksi. Aamuyöllä kuitenkin nukahti sikeästi ja sitten nukuttiinkin muutama tunti putkeen. Pirpana herää joka aamu puoli ysin-ysin aikaan. Oon tainnut senkin jo kertoa aikaisemmin. Pahoittelen jos toistan itseäni usein näissä päivityksissä. Muisti pelaa pätkittäin. Toivottavasti tilanne jossainvaiheessa(imetyksen loputtua) helpottaa ja saan pääni takaisin.
Höpinää

Nyt tuntuu ensimmäisen kerran synnytyksen jälkeen siltä että väsymys alkaa ottaa kunnolla vallan. Yllätän usein itseni haaveilemasta 7 tunnin yöunista. Kokoajan on sellainen vähän nuutunut ja pöhnäinen olo mutta eiköhän se tästä taas. Onneksi Pirpana on tyytyväinen tyttö eikä turhaan rassaa äitiä kiukuttelullaan. Tämän enempää en asiaa pui sillä vaikka väsyttääkin, valtaa mut joka ilta sellainen lämmin ja onnellinen olo johtuen tästä kaikesta mitä mulla on. Pirpana ja kaikki muut ihanat. Noi on niitä asioita, joiden vuoksi on valmis luopumaan ihan mistä vaan. Jopa yöunista.Huomattiin tänään että tytön kaula on ihan tulipunainen! No, ei muuta kun kylpyyn, kunnon kuivaus ja talkkia kaulaan. Ei se ihme tietenkään ole kun kaikki puklut ja puurot jää poimujen alle muhimaan, että iho vähän reagoi mutta onneksi huomattiin. Oli aika pahan näköinen! Varmaan oli ollut tosi kipeäkin. Voi pientä <3 Tänään ei sitten ollakkaan mitään kummempia touhuttu. Pirpanan vanhin serkkutyttö kävi viihdyttämässä meitä ja niin, käytiin me Prismassa vetäsemässä tirsat.

Nyt nukkumaan sillä huomenna H toimii vierailevana kitaristina kavereidensa orkesterissa ja ajattelin lähteä sinne keikalle myös. Kuskiksi. Samalla pääsen itsekkin vähän tuulettumaan kun mummi sanoi mielellään katsovansa Piippistä. 
Kivaa kun saa meikata ja pukeutua nätisti!


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. On ihan huippua ku saa välillä pukeutua kivasti ja meikata kunnolla ja laitella hiuksia, sitäku ei tuu kotona tehtyä ihan joka päivä, ku ei tuu oikeen liikuttua missään (asun korvessa) vauvan kanssa. Muutaku metsien ja peltojen keskellä vaunulenkillä :-D
  Ja mukava on myös saada välillä sitä kuuluisaa omaa aikaa :) Tekee yllättävän hyvää.

  ps. Teillä on tosi suloinen tyttö <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Tuskin maltan odottaa :) Ja kiitos! Se on kyllä äitinkin mielestä aika söötti ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä 3 kk:n rokotteet nosti kuumeen yöllä vain hetkeksi, aamulla kuume oli jo poissa. Saas nähdä miten käy sitten 1,5 kuukauden päästä kun saadaan taas uusi satsi rokotteita.. Toivottavasti Pirpana on jo toipunut niin "taudista" kuin väsymyksestäkin <3
  Mekään ei päästy tapaamiseen kun Atte on nuhanen ja yskänen ja Aino yskii välillä myös niin että kuuluu liman rohinaa :( Tähdätään sitten siihen seuraavaan kertaan :)

  Mukavaa ja rentouttavaa keikkailtaa teille molemmille :)

  t. Kelliksen poppoo

  VastaaPoista
 4. Pirpana on taas oma itsensä :) Onneksi nuo rokotepöhnät menee nopsaa ohi. Terkkuja sinne koko poppoolle ja nähdään pian Untolassa! :)

  VastaaPoista
 5. Hei taskari <3

  Voin vain kuvitella väsymyksesi, kun itsellä painaa tuo pimeys tällä hetkellä aivan ennen kuulumattomasti päätä. Tähän väsymykseen kun lisäisi imetyksen päälle, niin kasvaisi meikäläisen päällä heinää pian...
  Ethän ota loukkauksena, kun kerron, että meidän enkkubulldogin Niilon nahkapoimuja putsataan jonkun kerran viikossa kosteuspyyhkeillä. Poimuihin kertyy salakavalasti likaa ja niin varmasti Pikku Tiitiäisen vauvapoimuihinkin.
  Toivottavasti oli mukavaa keikalla,
  pus och kram vai miten ne sanoo <3

  VastaaPoista
 6. Moi! En loukkaantunut :D Nyt saatiin tuo kaulaongelmakin ratkastua ja kaikki hyvin. Täytyy tosiaan puhdistaa sitä vaan joka ilta huolella. Keikka oli ihan super. Terkkui meiltä sinne <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook