Yhtä juhlaa

20.26Tämän kesän synttärikemutus vol. 1:n suunnittelu on jo hyvässä vaiheessa, ja eilen kannoinkin paikallisesta askartelutarvikeliikkeestä kassillisen verran juhlarekvisiittaa kotiin. Vietämme viikonloppuna Piippis prinsessan 5-vuotisjuhlaa, ja jo perinteeksi muodostuneet grillipartyt starttaamme lauantaina omalla kotopihallamme. Tälläkertaa ihan vaan perhepiirissä.


Meidän ipanat viettävät synttäreitänsä kuukauden välein, ja tänävuonna päätimme, että isot lastenjuhlat järkätään PikkuW:lle elokuun alussa. Viimevuonna kun nämä isot kemut vietettiin Piippiksen päivänä.

Olemme kovasti yrittäneet pähkäillä tässä, että miten nämä juhlapäivät jatkossa järkätään niin, että pysyisimme edes jotakuinkin järjissämme, eikä koko kesä menisi lastenjuhlia suunnitellessa. Emme ihan tarkalleen tiedä vastausta kysymykseen vieläkään, mutta toistaiseksi nyt kuitenkin toimimme näin. Kahdet pienet juhlat perhepiirissä, ja yhdet isommat sitten suuremmalle porukalle.

Onko lukijoiden seassa muita, jotka ovat pähkäilleet saman ongelman parissa?Pihahommat jatkuu vielä tänäänkin, kunhan tuo lätkäpeli on päättynyt ;) Eilen kiertelimme pitkin Tammistoa ja etsimme keskikokoiseen tramppaamme uutta reunasuojaa, mutta mistään emme sellaista löytäneet. Isoja vaan oli tarjolla. Huomenna etsinnät jatkuu, kunhan olemme saaneet tuon oman trampoliinin halkaisijan mitattua. Helpommaksi tulisi ostaa kokonaan uusi. Höh!

Luovuta kuitenkaan emme. Viikonloppuna sankari, ja sen jengi pääsee kyllä pomppimaan pitkän odottelun jälkeen, sen lupaan.Piippis esitti tänään mulle lahjatoiveensa.

Barbi, auto ja kirja. Näillä mennään.

:)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Juhlat on kahdesti vuodessa ja ne ovat aina olleet isot. Siis oikeasti isot, viimeisimmissä noin 50 henkeä, joista lapsia n. 20. Panostettu on ruokaan, ei koristeluun tms., koska se ei meistä tunnu tärkeältä. Nyt muksut, etenkin isompi, alkaa kaivata sellaisia juhlia, joihin kutsua hoitokaverit ja sellaisiin siirryttäneenkin ennen pitkää, koska kaksia ei kyllä jaksa järjestää, luulen. Surku sinänsä, isoihin juhliin on aina kutsuttu nimen omaan meidän kaverit, lapselliset ja lapsettomat. Ja niitä on järjestetty jo... Yhdeksät, eli perinteestä voidaan todellakin puhua. Lapsia ja ihmisiä nurkat pullollaan, mutta mukavaa ilmeisesti on ollut, kun aina ne ihmiset tulee uudestaan ja uudestaan <3 Näitä me rakastetaan. Ehkä me vielä jatketaan, sitten kuitenkin...

  VastaaPoista
 2. En mäkään yleensä koristeluun satsaa, mutta nyt eksyin väärään paikkaan ja meinasin tulla hulluksi siellä :D Ruoka myös etusijalla ;) Kiitos kommentista. Ihanaa alkanutta kesää sinne!

  VastaaPoista
 3. Motonet myy ainakin 4m ja 2.4m suojia ☺

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Sinne siis, jos lähiseudulta ei löydy :)

  VastaaPoista
 5. Meillä lapsille jotka on syntynyt reilun kuukauden päässä toisistaan (siis eri vuosina tietty!!)järjestetään yhteiset synttärit sukulaiselle ja kavetiperheille. Sitten molemmat saavat omat kaverisynttärit,jonne kutsuvat sitten koulukavereitaan. Sukulais synttäreille kun tulee aina samat naamat:)

  VastaaPoista
 6. Laitamme korvan taakse :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook