Metsä. Rakas.

17.39Eilen vietettiin mukavaa päivää, sen kummemmin kelloon tuijottelematta. Aamupäivällä pyörähdettiin Keravan Keinukallion Lasten energia festareilla, mutta sään viilentyessä sekä muuttuessa sateiseksi, lähdettiin me ennen Hevisaurusten keikkaa jo kotiin syömään.

Tärkein kuitenkin tuli nähtyä – Ihanainen parivaljakko, Maltti&Valtti!
Iltapäivällä aurinko tuli esiin pilvien takaa, ja kiiruhdettiinkin siinä sitten samantien takaisin ulkoilmaan. Tälläkertaa muistin napata kamerankin matkaan, ja muutama otos reissulta tallentui muistikortille.Esikoisesta on kasvanut kuluneen vuoden aikana melko taitava metsänkävijä, eli treenit fyssarin kanssa ovat tuottaneet kiitettävää tulosta. Äidin kätösestä napattiin kiinni vain äärimmäisessä hätätapauksessa,  mutta muuten halu toimia itsenäisesti oli kokoajan vahvasti olemassa.

"Kivaa!", muisti neiti aina välillä huikata mennessään."Äiti miltä täällä metsässä haisee?" (PikkuW)

"Täällä haisee ruoholta" (Piippis)

"Eipäs kun täällä haisee ötököiltä" (PikkuW)
Vaikka lähimetsä on meille jo tuttu, on jokainen reissu ikimuistoinen sekä opettavainen. Tänään on fiilistelty sekä mummille ja papalle, että myös fyssarille sitä, kuinka eilen nähtiin sellainen koppakuoriainen, joka ihan oikeasti SYÖ KAKKAA! :)

Kiva on tämän porukan kanssa jo lähimetsien polkuja talloa. Vaikka kaupunkiin välillä ikävöinkin, ei tällaista kyllä mikään voita!

Aurinkoa kaikille sinne!

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Noniinpä! Metsä vaan on niiiiin <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Metsä on varmasti ihmeellinen paikka pienelle. Meidän neiti tuojottelee jo ihan onnessaan meidän kerrostalon pihan muurahaisia ja voikukkia :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook