Tissiasiaa täälläkin!

10.01

Esimerkiksi nyt vaikka Kaksplussan puolella blogipäivityksissä kohistaan. Eilen KP:n sivustokin sekosi, kun Akkavallan Otto jakoi aiheeseen liittyvän mainion postauksen ja ihmiset (myös minä ) laittoivat tuota postausta jakoon. Sen voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ. Myös Munakoisoni ja minä- blogin Jasmin kirjoitti asiasta tosi hienosti TÄÄLLÄ

Sanonpa minäkin nyt muutaman sanasen liittyen tähän tissiaiheeseen ja Maisa Torpan kohukirjoitukseen.

Ollessani kasiluokalla, mulle melkeinpä kirjaimellisesti kasvoi tissit ihan muutamassa päivässä. Olin odottanut sitä hetkeä kun kuuta nousevaa, sillä "kaikilla muilla" ne tissit olivat olleet parhaimmillaan jo parikin vuotta.  Jopa läheisimmät ystäväni ihmettelivät ääneen ja uskoivat rintsikoistani löytyvän vaan ison tupon vanua. Pian tuo sitten selvisi että näinpä ei ollutkaan. Varmasti 155 cm "pitkällä" rungollani oli osuutta asiaan ja muutos oli havaittavissa nopeasti. 

Tämän jälkeen olinkin sitten kaveriporukoissani se isotissinen Agu. Hyvin pian ylpeys omasta yläkropasta muuttui aika-ajoin jopa häpeäksi. Sain liian usein huomiota tissien vuoksi. Tai niin asian silloin herkkänä teininä koin. En todellakaan ollut aivan sinut ison rintavarustukseni kanssa. Pienempi parivaljakko olisi sopinut itsetunnolleni paremmin. Usein koin, että lyhyt selkä ja isot tissit saivat mut näyttämään lihavalta. Hölmöltähän tää kuullostaa, mutta rehellisesti siltä minusta silloin tuntui. 

Myöhemmällä iällä tilanne vähän muuttui vaikka edelleen parinkympin paremmalla puolella harmitti, jos vaikka baarissa miesten huomio kiinnittyi liikaa kaula-aukkoon.. joka muuten juurikin tästä harmituksesta johtuen on hyvin harvoin ollut suuri. Ennemminkin toisinpäin. Olen aina suosinut kaula-aukon peittäviä huiveja tai koruja. Silti samalla salaa ihaillut niitä, jotka rohkeasti antavat uhkean povensa näkyä. 

Nyt kolmen odotuksen ja imetyksen jälkeen mun tissieni muoto sekä koko  on muuttunut selvästi, mutta itse olen ollut ihan tyytyväinen tuohon muutokseen. Joskus toki tulee vitsailtua kotona ja kavereiden kanssa, että "pitäisköhän näille kohta tehdä jotain?" , mutta H lähinnä suivaantuu tällaisesta vitsailusta ja siinä ei oo hänestä mitään hauskaa. Ja siitä reaktiosta olen todella onnellinen. Olen hänelle paras juuri tällaisena.

Tärkeintä on kuitenkin se, että kelpaan tällaisena itselleni vallan mainiosti.

Nyt ihan nautin siitä, että joskus kesämekkoa voi oikeasti käyttää ilman puristavia rintsikoita ja olo on silti hyvä sekä kaunis. Tämä nykyinen "kulahtanut" (kaikella rakkaudella) yläkroppa sopii mulle paremmin ja pidän siitä, miten tähänasti eletty elämä on muokannut vartaloani. Oma henkilökohtainen ajatukseni on se, että on myös kaunista kun sen eletyn elämän antaa ihan rehellisesti näkyä. Haluan vaan sanoa, että kaikki naiset eivät himoitse itselleen niitä isoja tissejä, ja itse kuulun siihen porukkaan jonka luonne ei sellaisia kaipaa. Eikä näinollen varmasti myöskään kaikki miehet kaipaa sellaisia naisellensa. Tästä syystä tuo Maisan kirjoitus ärsytti muakin suuresti, mutta yritin olla liikaa provosoitumatta, sillä uskon sen olevan vaan huomionhakuinen  ja tarkoituksella ihmisiä ärsyttävä postaus.

 Tasaisin väliajoin joko mulle tai H:lle tulee viestiä, että "Agun tissi bongattu". Ja tässäpä siis mun tissikuvani tällä(kin)kertaa.


Tää kuva on otettu Naikkarilla viimekesänä, kun käytiin veljen uutukaista katsomassa. Myös heinäkuussa-2014 Hyvinkään synnytysosastolla, kuopuksen vaippaa vaihtaessani sain fiilistellä omia tissikuvia. Ja näihin kuviin ei muuten silareita tarvittu! ;) 

Varsinainen perhepotretti, mutta Piippiksen osuudesta olen tavattoman ylpeä! Ja no, onhan tuo tissikin ihan soma. Asennoitukaamme jokainen omaan vartaloomme ylpeydellä. Kukaan ei voi toisen puolesta sanoa, minkälainen naisen vartalon tulee olla jotta se on kaunis. Kauneus löytyy oman pään sisältä ja siitä, miten itse itseäsi ja toista ihmistä katsot. 

Ja haluan nyt tähän loppuun vielä sanoa, että omaan kaveriporukkaan kuuluu ihan yhtälailla isoa kun pientäkin tissiä. Silaria ja luomua. Kaikki kauniita.


You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Itsellänikin on isot rinnat ja ymmärrän täysin mitä tarkotat tolla, että sai tuntemaan itsensä lihavaks! Itse oon 178 pitkä, mutta silti liian monet paidat jää teltoiks tissien takia...
  Monesti myös edestä päin katsoo hoikkaa ihmistä lihavammaks kun tää on, just niiden tissien takia:D
  Esimerkiksi tää modern family Alex

  VastaaPoista
 2. Musta on hienoa kun nainen on tyytyväinen omiin rintoihinsa! Oli ne sitten isot tai pienet. Mun kohdalla asia on niin että häpeä omiani. Inhoan niitä. Silloin kun nuorena rintani alkoivat kasvaa, sanoi kaverini että osta rintsikat muuten tissit alkaa roikkumaan. No äitihän sitten ne ekat rintsikat osti. Se mitää auttanu. Ne vaan kasvoi ja yhtäkkiä toinen lopetti kasvun ja toinen vaan jatkoi. Eikö Se siihen jäänyt vaan nännit päätti ottaa etumatkan kohti maata. Niin sain riesakseni kaksi mummon rukkasta, ja vielä eriparia. Pikemminkin yksi mummon rukkanen ja toinen vaarin rukkanen. Kokoero on huomattava. Se oli kauheaa aikaa, aina piti keksiä tekosyitä kun ei kehannut lähteä uimaan, saunaan tms. Pienemmän rinnan rintsikkaosaan piti keksiä jostain täytettä. Poikaystävälle asian paljastin itku silmässä kun hävetti niin paljon, nyt ollaan oltu yhdessä 15 vuotta, ei ne hänen intoaan ole haitanneet :D neljä lasta myöhemmin häpeän ja inhoan näitä edelleen. Ikää kuitenki jo sen verran että uskallan kuitenki esim.uimahallissa käydä. Toisten mielipiteet ei enää hetkauta. Korjausleikkaus on haaveissa, ehkä joskus saan unelmieni rinnat. Oli ne sitten pienet tai isot, mutta samankokoiset ja nännit edes hiukan eteenpäin suuntaavat.

  VastaaPoista
 3. Bongasinpa minäkin nuo kuvat kättärillä mutta ei tullut ensimmäisenä mieleen että näinpä tissit ;) Imetysasentoa katsoin ja ajattelin että enpä ole ennen tuollaista asentoa kokeillut tai edes ajatellut. Ihanaa kesän odotusta sinne <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook