Jonossa

13.35


Sitä helposti saattaisi kuvitella, että tuo tilanne tuossa yläpuolella olisi lavastettu. Tänä-aamuna mulla sattui kuitenkin olemaan kännykkä kädessä juuri oikealla hetkellä ja sain räpsästyä tämän otoksen näistä mun tyypeistäni, jotka niin kovin hienossa asetelmassa Rasmus Nallea tuijottivat Netflixistä. Luonnollinen tilanne siis, jossa tälläkertaa äidillä ei ollut näppejään pelissä millään tavalla.  Vähän mua kyllä tää huvitti, siinä keittiössä aamupuuroa keitellessäni..

Kivasti meni pääsiäisen pyhät meidän perheellä, vaikkakin tosin hieman nuhaisissa tunnelmissa niinkun arvata saattaa. Yhden pienen ihanan serkkutytön synttäritkin jäi välistä sillä ei viitsitty mennä muita lapsia paikanpäälle tartuttamaan. Vähän isomman serkkutytön ja W:n  kummitädin kemuihin uskaltauduttiin, sillä paikalla oli lähinnä aikuisia. Hyvin meni ja juteltiinkin tuossa H:n kanssa että kiva kun näiden kanssa uskaltautuu jo kyläilemäänkin ilman, että kokoajan pitää olla hikikarpalot otsalla. Syystä tai toisesta.

Pikkulapsiperhearjen myötä musta on kehkeytynyt varsinainen luontainen koomikko. Viihdytin nimittäin tuolla synttäreillä juhlaväkeä mm. tyrkyttämällä epähuomiossa H:lle tuttipulloa, vaikka mun piti antaa se vauvalle joka istui isänsä sylissä. Toisella kerralla pistin trip-mehun vauvan suuhun, vaikka oli Piippikselle tarkoitettu. No, kyllä tuo meidän isikin osaa. Se yökki tuossa yks aamu kun laittoi vahingossa Piippiksen Muksu-puuroa suuhunsa ison lusikallisen. Selvästi nämä ravitsemushetket saavat meidät väsyneet poloiset täydellisen sekaisin aina sillointällöin.  Nykyään juhlissa saakin siis hikoilla lähinnä oman käyttäytymisen vuoksi. Lapset osaavat onneksi käyttäytyä :)

No katsotaan josko tilanne helpottuisi hetkeksi viikonloppuna sillä kuulin, että mahdollisesti saisin perjantaina synttäreiden kunniaksi nukkua yhden kokonaisen yön ilman heräämisiä.. 

Näistä lisää sitten loppuviikosta.. 

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Ihanasti istuvat :)
  Meillä Netflix-suosikit on Masha ja karhu sekä Pikku Prinsessa :) (tuota Mashaa jää äitikin monesti tuijottamaan :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku Prinsessa kova juttu meilläkin. Täytyy testata Mashaa :D vaihtelu virkistäis ainakin äitii..

   Poista
  2. :) Harmi, kun sitä on Netflixissä vain muutama jakso. Youtubesta löytyy venäjäksi vaikka kuinka monta, ja eipä tuo vieras kieli meidän neitiä tunnu haittaavan... :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook