Hyvän vapun toivotus!

16.47Isi osti lapsille vappunaamarit ja olenkin tässä nyt jo tovin yrittänyt mietiskellä, että mitä otuksia nämä tällaiset oikein on?! Vähän pelottavia ovat, mutta onneksi vauvaa sentään jaksoi naurattaa nuo oudot tyypit.

PikkuH on nyt tosiaan sairastellut pari päivää ja valitettavasti mulla sama alkoi eilen. Kurkkukipu, pieni lämpö sekä yskä. PikkuH yski toissayönä niin kovasti, että joutui ihan kunnolla oksentamaankin kerran.  Toivotaan nyt kuitenkin, että huomenna on jo parempi päivä ja päästään vähän ulkoilemaankin. Toivoa on. Kunpa tämä nyt olis vaan sitä samaa pöpöä, joka tosiaan kahden vanhimman lapsen luona jo käväisikin kylässä. En jaksais nyt mitään kakkoskierrosta Piippiksen kanssa, koska nää perusjutut meinaa ottaa aina vähän lujille kun neiti sairastuu.


 Kaikesta huolimatta koko meidän kööri haluaa toivotella ihanille lukijoille oikein huisin mahtavaa vappua 2015 ja huomenna tulenkin sitten latailemaan tänne vähän kuvia meidän vapusta. Me yritetään tehdä siitä mahdollisimman kiva häiriötekijöistä huolimatta.

Toivottavasti sää jaksaa helliä! 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hyvää vappua teidän perheelle!

    Meidän tyttö sairasti vesirokon, sopivasti kaksi viikkoa sitten (siis kaksi viikkoa ennen mun laskettua aikaa). Pääsimme rokon kanssa helpolla, onneksi! Mies sai flunssan. Tartutti sen minuun ja synnytin sunnuntaina lievästi flunssaisena "pienen" pojan.
    Loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt juhlitaan vappua ekaa kertaa nelihenkisenä perheenä <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook