Kaunista, kivaa, taitavaa ja jännittävää myös!

20.43


 Viikonloppu oli merkityksellinen. Tapahtui tosi paljon. Yllätin itseni, ja uskaltauduin ensimmäistä kertaa itselleni täysin tuntemattomien ihmisten seuraan vapaaehtoisesti ja lopputulokseen oon toooosi tyytyväinen. Kp-blogipäivä Hotelli Pasilassa oli  onnistunut kaikinpuolin, ja ihmiset olivat mukavia. Kukaan ylläolevista kaunokaisista ei ollut mulle etukäteen tuttu. Voisin tästä tapahtumasta kirjoitella vielä tarkemmin lisää, kunhan saan siihen riittävästi aikaa. Siispä palailen näihin tunnelmiin!
Ylitin itseni myös samaisena lauantai-iltana ystävän kanssa Järvenpääläisen ravintolan lavalta laulelemasta. Kiitän  PikkuW:n kummisetää tästä mahdollisuudesta. Kasvan ja kehityn tämänkin harrastuksen tiimoilta kun vaan saan mahdollisuuden yrittää ja uskaltaa.  Ja nyt sain.Viikonloppu alkoi perjantai-iltana aikas jännittävistäkin tunnelmissa, kun Piippis alkoi yhtäkkiä unen seasta haukkomaan henkeään. Päivällä neiti oli aloittanut yskimisen ja pieni pelko mulla oli takaraivossa, että näin saattaisi tapahtua. Olin miettinyt kaiken valmiiksi ja kun sitten tämä episodi alkuyöstä alkoi, osasin toimia aikas valppaasti. Nappasin neidin kainaloon, kääräsin vilttiin ja vein takapihalle. Siellä istuskeltiin rauhassa hetki ja pian hengitys normalisoitui. Tytsy nukahti siihen mun syliin ja vein hänet sitten takaisin omien vällyjen alle. Tämän jälkeen yö sujuikin onneksi ihan rauhallisesti. Ja tää juttu tapahtui tietysti just silloin kun Heikki paiski vielä töitä eli olin yksin lasten kanssa kotona.

Nyt Piippiksellä ei onneksi oo enää kummempia oireita ollut. Vähän limaista yskää ja ääni käheenä eli kurkunpääntulehdusta aikas varmasti on tuo juttu siis. En nyt vielä kiikuta lääkäriin, sillä kuumetta ei oo ja neiti on muuten tosi pirteä.

Vaikka lauantai oli varsinainen hulinapäivä, se oli aivan ihana silti. Tapasin uusia ja vanhoja kavereita, uskalsin ja voitin! Lasten vanhin serkkutyttö tuli poikkiksensa kanssa vahtimaan pienten unta ja kaikki oli mennyt hienosti. 

Sunnuntaina sitten taas juhlittiin ihanan serkkutytön 1-vuotisjuhlia ja illalla W totesi kotimatkalla että "oli kiwaa!". Äidistä kivaa oli huomata, miten reippaasti Pirpana lyöttäytyi muiden lasten seuraan. Hyvä kun ehdin kenkiä jalasta edes ottaa häneltä kun niin kiire oli leikkimään :) Ja tosi ihanasti Piippis otettiin vastaan muiden lasten keskuudessa. Näin ihanasti.Näillä söpösillä serkuksilla on ikäeroa 1,5 kk. Kutitteluleikki oli tosi kiva. Kunpa tuokin suhde pysyisi aina noin suloisena. Serkkutyttö on alusta asti ottanut Piippiksen ihanasti vastaan. On huolehtivainen ja auttavainen. Vaikka itsekkin vasta 4-vuotias <3

Super viikonloppu. Kiitos kaikille panoksensa siihen antaneille! Tulkoon uudesta viikosta yhtä hyvä!


P.s Olen päättänyt ostaa itselleni digijärkkärin. Toivottavasti pian pääsette ihastelemaan ihan oikeita, hyviä kuvia ;)

You Might Also Like

5 kommenttia

Suosituimmat

Facebook