Onnentyttö

17.34

Lupasin kirjoitella aiheesta ja teenkin sen nyt heti kun aikaa sille vielä on.

 Viimeaikoina meidän neiti on päästänyt mielikuvituksensa lentoon aivan uudenlaisissa sfääreissä kuin mitä aikaisemmin on tehnyt. Ehdin jo hetkenaikaa vähän huolestuakin, mutta vertaistuki toimi tässä(kin) asiassa täydellisesti ja sain kuulla, että tuo neidin toiminta on enemmänkin jopa tyypillistä kun epänormaalia. 

Neidin lemppari TV-sarjoja ovat tällähetkellä Kaapo, Pikku prinsessa sekä Mimi ja Kuku. Myös Musarullaa toimii eri hyvin. Nämä kyseiset ohjelmat saavat aikaan seuraavaa: Tyttö eläytyy hyvin vahvasti sekä ohjelman aikana, että helposti vielä pari tuntia ohjelman päättymisen jälkeenkin. Piippiksen tunti saattaa helposti hurahtaa niin, että hän istuu sohvalla ja höpöttää siansaksaa kädet viuhuten. Täysin poissaoleva neiti ei ole, sillä kysymyksiin hän vastaa ja reagoi kyllä jos hänelle jotain puhutaan. Saattaa tosin siitäkin huolimatta palata tuon jälkeen sitten taas tähän omaan juttuunsa. Nyt ollaan saavutettu joku kliimaksi tässä hommassa, ja esimerkiksi nukkumaan mennessäänkin tytöllä saattaa olla meneillään joku tarinankerronta, jota me vanhemmat ei vielä oikein ymmärretä vaikka kovasti yritetäänkin. 

Tämä höpinä ja pölinä johtuu varmasti siitä, että tyttö on jollaintasolla päässyt höpöttämisen makuun mutta sanavarasto on vielä aika suppea. Siksi pitää keksiä itse näitä juttuja. Tavallaan tää on tosi söpöä, mutta joskus tuntuu että vieraassa seurassa asiaa täytyy jotenkin selitellä, vaikka oikeastihan ei edes tarvitsisi. 

Pari päivää tässä ihmettelin, että mitähän meinaa se kun Piippis ensiksi heilauttaa kättään ja sitten pörisee suullaan niin, että pitää sormea suun edessä? Tekee sitä edelleen, mutta tänään sitten ymmärsin mistä moinen johtuu. Noh, meillä on digiboxissa tallennettuna Musarullaa-jakso, jossa lopussa lauletaan "Jos sun lysti on niin ole maalari" ja heti sen jälkeen lauletaan "Jos sun lysti on niin pilliin puhalla". No, arvaattekin varmaan lopun. Tätä siellä sohvalla muistellaan ja laulellaan. Miten voin olla niin hölmö etten aikaisemmin tätä tajunnut? ;)

"Tiedän toisinaan hän laulaa oudoin sanoin
suurempaa maailmaa hän oven avaa silloin"


"Onnentyttö tanssii aamuisin
Joka päivä uusin askelin.
Ne sanoo se on elämästä sekaisin
Onnentyttö tanssii aamuisin"


Tiedättekö, tänään kuulin että tämä allaoleva biisi on tehty kuulemma ds-tytölle? Miten en sitäkään ole aikaisemmin tajunnut?
Sehän on aivan selvä asia. Olispas joku soittanut tän mulle silloin, kun Piippis syntyi..

Kiitos Mikko <3
You Might Also Like

4 kommenttia

Suosituimmat

Facebook