Peikkojumppaa

18.26


Nyt näitä videoita riittäisi vaikka jokaiselle päivälle. Tää oli pakko laittaa ihan vaan näyttääkseni teille lukijoille,  miksi ollaan nyt etsimässä Piippikselle jotain kivaa tanssiryhmää, jossa voisi aloitella ensimmäistä harrastustaan.  Video puhukoon puolestaan.

Jee, huomenna mä pääsen jouluostoksille! Voin ihan rehellisesti kertoa, että näin viimetinkaan en ole koskaan joulushoppailuja jättänytkään. Remonttihommat ovat menneet kaiken edelle tänävuonna, jotta saatais seinät sekä listat kuntoon aattoon mennessä. Lapsosten mummu sekä ukki tulevat tänne meidän kotiin jouluaattoa viettämään, ja kivahan se on kun on siistiä ja mukavaa.

Viikonloppu oli onnistunut. Palailen niihin tunnelmiin myöhemmin. Nyt huutelevat lapset. Täytyy käydä kuulemma hakemassa W:lle Bätmän-housut kaapista ja hetipaikalla..You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Ihana pieni jumppanainen ♡ Oikein ihanaa joulua teidän perheelle ☆

  VastaaPoista
 2. Ihana jumppatyttö!

  Meillä on jumppailtu tonttujumppaa biisin tahtiin ja Fröbelin Palikat on tällä hetkellä kova sana :D

  Täällä yksi uusi lukija, jonka 2v2kk tytöllä alle kuukausi sitten diagnosoitu Williamsin oireyhtymä. Tyttö on kehityksessä ikäisiään jäljessä, muuten diagnoosi ei tämän hetkiseen elämäämme vaikuta millään lailla.

  Oikein hyvää ja rauhallista joulua koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Kotoista, Rauhaisaa, Hyvää Joulunaikaa teidän ihanalle viisikolle! Olkoon olo lämpöinentakan kupeessa ja sylejä monta lapsosia helliä. Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 4. Niiiin taitava!!!olipa ilo katsella tuota videota! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana video :) Ps. Lisäsin blogisi oman blogini sivupalkkiin: Onko ok? :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook