Hyvää kansainvälistä vammaisten päivää!

21.44


Meidän suurin pieni ihminen kipitti tänään mummin ja papan luokse kyläilemään sillävälin, kun kaksi pienempää nukkui päiväunia. Sieltä mummi sitten lähetti meille tämän tonttukuvan, jossa Piippis poseeraa kahden muun tontun kanssa. Nuo tontut teki vuosia vuosia sitten mun mumma ja näinollen tässä kuvassa onkin harvinaisen arvokasta porukkaa.

Niin tosiaan, neiti on alkanut jättämään aina sillointällöin päikkäreitä jo väliin. Eilen tosin nukkui unoset ja niinhän siinä kävi, että illalla nukahti vasta puoliltaöin! Ja nukkui sitten tänä-aamuna kymmeneen. Tästä syystä on melkeinpä parempi niin, että ne päikkärit skipataan suosiolla jos tytsy ei silminnähden ole väsynyt.

Kasvavat nyt silmissä koko porukka. Tuo vauvakin?! Justiinsahan se nyt oli sellainen pieni toukka tuossa kainalossa ja nyt jo liikkuu olohuoneen matolla hienosti laajentaen kokoajan reviiriään suuremmaksi. 

Katkeransuloista.

Maalaushommat jatkuu vielä tämän viikon. Toivottavasti ensiviikko on jo telaton ja päästään poraamaan hyllyjä sekä tauluja seiniin. 

Ihanaahan tämä uuden kodin luominen on, vaikkakin kolmen lapsen kanssa aikamoista hulinaa ja järjestelyä. 
Onneksi tilaa on juosta maalipurkeista ja tikapuista huolimatta.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook