Extrahommia

22.10

Oon aina ollut vähän huono harrastamaan. Pirpanan myötä sekin taito on tavallaan opittu. Nyt kun neiti on ohittanut vauva-vaiheen ja kasvanut isoksi tytöksi, on myös terapiarumba alkanut ihan kunnolla. Kerran viikossa fysioterapiaa/ratsastusterapiaa ja kaksi kertaa viikossa puheterapiaa. 

Tänään postiluukusta tipahti myönteinen tukiviittomaopetuspäätös ja se tarkoittaa sitä, että me vanhemmat päästään opiskelemaan viittomia 25 tuntia ennen vuodenvaihdetta. On superhienoa, että meille mahdollisestaan tämä kaikki! Ja etenkin Pirpanalle. Nyt tuntuukin, että tytöllä on alkanut puheessa spurtti ja sama juttu kävi motorisessa kehityksessä aikanaan, kun fyssari neitokaisella alkoi. Tytössä on potentiaalia, ja on upeeta, että se otetaan huomioon.

Niinkun tänään jo ääneen totesin, tämä esikoisen extra menee meillä jo ihan harrastuksesta. Pysyy vanhempien mieli virkeänä ;)

Puheterapiassa parasta tällähetkellä on Maisa-hiiri ja sitä on kiva laittaa "nukkumaan". Tässäpä Pirpanan tyylinäyte kyseisestä viittomasta olkaapa hyvä!


Ollaan myös etuoikeutettuja saadessamme ratsastaa ponilla jokatoinen viikko. Piippis ei arkaile ollenkaan ja on reipas ratsastaja jokakerta. Samalla tyttö pääsee osallistumaan ponin hoitamiseen ja tykkää hommasta kovasti.

Alapuolella äidin voimakuva:


<3


Ja tämä seuraava kuva onkin sitten tältäpäivältä. Lieköhän seuraava harrastus tankotanssi?


Loppuun vielä kerrottakoon, että asunto on jälleen myynnissä ja näytöt alkavat tälläviikolla. Nyt on aika saada koti myydyksi. Meitä odottaa uudet maisemat toisaalla. Pitäkäähän peukkuja.

Vauvan ristiäisiä vietetään ensiviikonloppuna. Etunimi on jälleen vaihtunut. Ehkä sen pian paljastan ;)

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Suloista meininkiä :) ♡

  VastaaPoista
 2. Ihana piristysruiske heti aamusta, Kiitos! Ihan mahtavan näköistä meininkiä Piippiksellä!! :) Innolla odotan millaisen nimen uusin tulokas saakaan!? toiveena vielä tähän perään heittäisin, että olisi kiva taas nähdä videoita teidän puuhista! :)

  VastaaPoista
 3. En nyt muista oletko jossain maininnut, mutta missä iässä piippiksellä alkoi ensimmäinen terapia?

  VastaaPoista
 4. Aloitimme tänään meidän erityisen kanssa vauvajumpan ja se oli aikas hauskaa puuhaa. Äiti sai hien pintaan ja neiti otti nokoset. :) Viittomien opettelusta keskustelin meidän tukiperheen äidin kanssa tällä viikolla ja päätin seuraavalla kerralla, kun tavataan pute kysyä niistä. Haluaisin jo aloittaa opettelun! Olen itsekin ajatellut, että nää terapiat voi olla koko perheen juttu ja samalla kuin harrastus. :) Niin ja ihania ovat nuo teidän pienet aarteet. <3

  VastaaPoista
 5. Suloinen pikkuratsastaja ja tallityttö!
  Onnea ristiäisiin! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi ja suloisia kuvia. Löysin blogisi Keski-Uusimaan jutusta. Tulen varmasti uudelleen. Rakkautta ja hyvää kesää koko perheelle!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook