Uutukainen

0.01Tänään vietettiin ristiäisiä Uunisaaressa. Saanen esitellä: Heili Leena Helenan, meidän pienen kultaisen. Ei hänestä tullutkaan Iitua, vaikka alunperin niin suunniteltiin. Heilin olen aina halunnut, ja Heilin sain. Ihana päivä takana. Kiitos kaikille mukana olleille. Pus!


You Might Also Like

25 kommenttia

 1. kaunis ja harvinainen nimi! sointuu kauniisti isosiskon nimeen! nappi valinta nimen suhteen!

  VastaaPoista
 2. Onko tälläki down ku silmät erillää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisin kommenttisi, sillä haluan että kaikki näkee minkälaisia tyyppejä sitä joutuu aina välillä kestämään tämän bloggauksen vuoksi. Harrastuksen varjopuolia. Yrjötät minua. Kuka ikinä oletkin.

   Poista
  2. Ei ole downin näköinen,mutta kieltämättä itsekin katsoin että nenänselkä on leveä ja silmien väli suurehko.Kaikkihan me olemme oman näköisiämme,ei siitä tarvitse loukkaantua.Suloinen tyttö on. Heili on kaunis nimi.Saa vaan varautua selittämään että nimi on Heili eikä Heidi. Meillä on Heidi,mutta sanoi itse itseänsä Heiliksi kun ei osannut sanoa deetä. :)

   Poista
  3. Meillä vanhemmilla nyt tuppaa olemaan leveetä nenänselkää ja suuria silmänvälejä. Ei herranjestas sentään :D mistä näitä aivopieruja taas kumpuaa?! :D

   Poista
 3. Heili onkin suloinen nimi - ja hänellähän on oma ihana laulukin! Onnea onnea Heili, pieni herttainen! Onnea myös iäisesti hurmatuille vanhemmille ja sisaruksille! :)

  VastaaPoista
 4. onnea ihanasta nimestä pikku tytölle ja perheelle ja jaksamista noitten yrjöttävien tyyppien kestämisessä!

  VastaaPoista
 5. Voi miten hurmaava hymytyttö. Melkoisen suloinen suora kasassa. Onnea tuoreimmalle söpöläiselle nimen johdosta.

  VastaaPoista
 6. Oi, tosi kaunis nimi tuli tytölle! :)

  Ja vielä täältä iso hali noiden inhottavien ihmisten kestämiseen!

  Elli

  VastaaPoista
 7. Ihana nimi.:)
  Onnea Heilille.:)

  VastaaPoista
 8. Onnea kauniista nimestä kauniille neidille ja jaksamista vauva-arkeen! Mulla on myös samanmoinen kolmikko täällä pienin ikäeroin ja huhheijaa kun välillä väsyttää. Mukava kun jaksat päivittää tätä blogia, ihanan elämänmakuinen piristys meille kohtalontovereille♡

  VastaaPoista
 9. Tuli ihan kyynel poskelle, niin nätti nimi ja ihan on tyttö nimensä näköinen ja arvoinen. Ihana!

  VastaaPoista
 10. Mitkä ovat muiden lastesi nimet? :)

  VastaaPoista
 11. Ihana nimi ihanalla typyllä!

  Älä välitä noista mällipäistä. <3

  VastaaPoista
 12. Ihana nimi ihanalla tytöllä, paljon onnea!

  VastaaPoista
 13. Kaunis nimi ja tyttökin tietysti ;) Voimia arkeen ja jaksamista yrjöttävien kommenttien kanssa. Paljon tsemppiä asunnon myyntiin. Omaamme myimme melkein kaksi vuotta. Silloin meillä oli kolme alle kouluikäistä lasta. Siivoamisessa joka viikko oli kyllä hommaa. T.Tia Järvenpäästä

  VastaaPoista
 14. Oikein ihana nimi kauniille pikkutytöllenne <3 Todella suloisesti olette kaikki lapsenne nimenneet! Ja tosiaan, älä anna hölmöjen kirjoitusten masentaa - jotkut vaan saa ilmeisesti jotain kieroa nautintoa toisille pahaa mieltä aiheuttaessaan!

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille! <3 sama ulkonäkö-keskustelu jatkuu mun sähköpostissa, mutta lakkasin julkaisemasta kommentteja enää. Syystä että ne loukkas ja sen voin rehellisesti myöntää kyllä. Ei ole asiallista liikaa setviä pienen vauvan ulkonäköä täällä. Se kun on mulle kaunein asia kuitenkin maailmassa. Anonyymi kommentointi loppui nyt jos saan pyytää. Kiitos ja anteeksi :)

  VastaaPoista
 16. Ja se nyt lienee kaikille selvää että niin on Pirpanakin kaunein asia mun elämässäni :)

  VastaaPoista
 17. Mie luulen, että nuo tuollaiset kommentoijat ovat oikeasti henkisesti pahoinvoivia. Eihän kukaan onnellinen hyvinvoiva ihminen voi kommentoida tuolla tavoin pienen vauvan ulkonäköä. Olen samaa mieltä, ettei kannata julkaista noita kommentteja, koska ne pilaa tän blogin tarkoituksen. Luulen. t, mari

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook