Värikkäämpi talvi

18.55

Tänään tein jotain härskiä, ja tilasin kummallekkin lapsukaiselle ihan uudet talvipuvut. Ajattelin, että tähän jos mihinkä saa, ja on suotavaakin vähän panostaa.  Lämpöiseen ja laadukkaaseen talviulkoiluun. Toivottavasti uudet  haalarit kotiutuvat ennen viikonloppua. En nimittäin millään malttaisi odotella!

Kauan mä tätä pohdin, mutta tuo pupupuku on vaan meidän söötille pupufanille niin nappivalinta notta nyt olen toooosi tyytyväinen siihen, että uskalsin tehdä tämän. Löysin nämä MoloKidsit vieläpä ale-hinnalla. 

Ja niin, kumpikin puku tilattiin koossa 86. Mun tuplat <3Isille kun vielä löytyy värikäs talvitakki, niin ollaan kaikki valmiina pirteämpään talveen. 

Tänään hävetti isosti, kun sain puhelun jossa kerrottiin, että olin unohtanut Pirpanan fyssarin tältäpäivältä. Soitin vielä päivällä H:lle töihin ja kysyin muistaako se, mitä me sovittiin pari viikkoa sitten kun en ollut kalenteriini mitään merkannut. Ja muistihan se...väärin. No, tällaisia me ollaan. Huomenna fyssari tulee kotiin sitten meitä moikkaamaan. Niinkun olen aikasemminkin sanonut, ahdistavin asia Pirpanan erityisyyteen liittyen on juurikin tämä, että täytyy muistaa niin paljon enemmän kun "tavis"-lapsen kanssa. Mä olen siinä vaan niiiiin huono. 

Olisikohan tälle päälle vielä jotain tehtävissä..?
:)You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Toi rainbow on ihan tuttu näky, mutta tuommoista pupukuosia en ole nähnyt ikinä! Metka! Paljonko oli "Moloilla" hintaa alessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 119 e/kpl. Paljon enemmän kun olin alunperin ajatellut pukuihin laittavani, mutta on näillä onneksi vähän jälleenmyyntiarvoa :)

   Poista
 2. Meillä myös raitapuku, ihana tuo pupu puku!:) mistä tilasit?:)

  VastaaPoista
 3. Meiltäki löytyy Moloa. Ihania! Hyvä alelöytö!

  VastaaPoista
 4. Tuo aikataulujen muistaminen jatkuu koko loppuelämän erityislapsen kohdalla. Se kyllä jaksoi aina välillä ahdistaa. Nyt on sitten huono omatunto, jos ei muista säännöllisesti viestitellä ja käydä katsomassa, vaikka asuukin yli kolmen tunnin päässä. Mutta ei tämä kuitenkaan paljon niistä tavallisista arjen toimista erota, päiväkodistakin pitää muistaa hakea ;D

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook