Vanhaan malliin

21.05


Eli niinkun otsikko olennaisen jo paljastaakin, vielä toistaiseksi bloggaan niinkun ennenkin. Eihän näitä onnellisia kuvia malttaisi millään jättää vaan julkaisematta?!


Tänään otin seurakseni nukutustunnelmiin Thaimaalaista pakastesapuskaa. Toimi. Kun olin aterian saanut tuhottua, tyttö nukkui. Pirpana aistii musta todella helposti turhautumisen ja nyt yritänkin olla  mahdollisimman tyynenä näissä nukutustilanteissa ja näyttää siltä, että se strategia toimii hyvin. Tilanteessa kun tilanteessa. Toivotaan että pian tilanne palautuu entiselleen, ja tyttö oppii nukahtamaan ihan rauhassa itsekseen.

Tänään ei sen kummempia.

Olen tämän aikaisemminkin sanonut, mutta sanonpa nyt vielä kerran: Toivottavasti pysytte aina yhtä läheisinä toisillenne, kun nyt olette.. äidin rakkaat pienet!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Näistä kuvista tulee aina hyvälle mielelle! Vallan ihania muksuja ovat <3

  VastaaPoista
 2. Pehmoiset pupuset.
  Ja miten somasti Pirpanan puet! Mistä noin paljon suloisia vaatteita löytyykään?! Tämäkin pikkukukkapusero - aivan ihana.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, saat meidät lukijatkin hyvälle mielelle, vaikka joskus on muuten kurja mieli. Ihania pieniä peikkoja sinulla siellä onkin, kyllä heitä kelpaa kuvata.

  Nukutuspuuhiin vaan hyvä kirja, lehti tai vastaava ja vaikka pieni led-lamppu/otsalamppu mukaan :D

  *pysy aika pikkuveljenä ja lintuna, älä koskaan miehisty, ei meidän taloon lisää aikuisia haluta*

  VastaaPoista
 4. Sun blogista tulee aina ihan älyttömän hyvä mieli. Ihania lapsia!

  Nukuttaminen on muuten aikamoista showta meilläkin. Ja etenkin se oma turhautuminen tuplaa nukutusajan, harmi vaan että yritä siinä sitten olla turhautumatta kun kestää ja kestää ja kestää... Nykyään tosin olen niin puhki, että nukahdan lähes poikkeuksetta ennen kaksivuotiasta ja hän simahtaa kyllä perässä :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook