Hetki kaksin

21.18Kuten kuvasta näkyykin, käytiin tänään taas jumppaamassa kahdestaan Pirpanan kanssa. Velipoika viihtyi tuon puolitoistatuntisen ajan kiltisti isovanhempien seurassa täällä meidän kotosalla. Ensviikolla vietetäänkin sitten syyslomaa ja näinollen myös jumpat jää väliin. Tauko tekee joskus kyllä ihan hyvääkin, vaikka viihdymmekin kaikki jokaviikkoisilla terapiakäynneillä hienosti.

Eilinen päivä hurahti mukavissa arkisissa tunnelmissa. Aamupäivällä allekirjoittanut kurvasi muutamaksi tunniksi töihin ja iltapäivällä haravoitiin täällä kotosalla koko perheen voimin. Lapset jaksoivat kiltisti touhuta etupihalla omia juttujaan sillävälin kun me H:n kanssa siistittiin maata keltaisista ja punaisista lehdistä. Myös äitiliinin hiukset saivat illalla vähän syksyistä väriä pintaan.

Mitäköhän se kertoo mun luonteestani, että tasaisin väliajoin tuota hiustenväriä pitää muutella? No oli miten oli, tämä muutos silti piristi.

Eipä mulla kummempia. Arki hölkkää eteenpäin varman tasaiseen tahtiinsa ja nyt on kaikinpuolin hyvä olla. Paljon juttuja mitä odottaa ja muutenkin aika kiva fiilis.

Mahtavaa kun huomenaamuna saadaan vaan olla lasten kanssa eikä meillä ole kiire mihinkään. Alkuviikko on ollut aika hulinaa, aamut varsinkin.
You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tuo kuva, missä Piippis seistä nöpsöttää nutturoineen ja somine vaatteineen paljain varpain, on hurmaava!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook