Reissaamista ja leikkejä

19.50

Rinnekotireissu meni hyvin! Päivä oli kylläkin uuvuttava meille kaikille, sillä neljä tuntia on pitkä aika kuluttaa vieraassa ympäristössä kahden pienen kanssa. Lounasta syötiin Rinnekodin kuppilassa ja päiväuniaikakin meni osittain ohi, mutta onneksi  autossa sai nukkua sitten paluumatkalla. 


Pirpanan kehitys on kaikinpuolin mennyt puolessa vuodessa kovasti eteenpäin ja se tuntuu hyvältä. Fysioterapian alkaminen on saanut ihmeitä aikaan motorisessa kehityksessä pienessä ajassa. Jaloissa hänellä on ollut aina eniten tuota lihasvelttoutta eli hypotoniaa ja näinollen lihaksia alaraajoissa nyt sitten yritetään treenata mahdollisimman tehokkaasti. 

Myönteistä päätöstä korotetun vammaistuen suhteen odotellaan vielä. Se varmistaisi meille fysioterapian jatkumisen. Nyt peukut pystyyn sitten vaan.

Eilen PikkuW:n lekuri meni myös kivasti. Poitsu kasvaa edelleen yläkäyrällä ja paino vähän alakantissa, mutta ei huolestuttavasti. Johtunee liikkeelle lähtemisestä ja tilanne tulee varmasti tasoittumaan. Karsastuksesta lääkäri sanoi, että syytä huoleen ei ole. Pientä laiskottelua toisessa silmässä oli havaittavissa, mutta tilanne tsekataan uudestaan puolitoistavuotislääkärissä. Meidän vanhempien mielestä tilanne on jo parempi kun esimerkiksi kuukausi sitten, mutta jääkäämme silti asiaa tarkkailemaan.

Tänään sain paljon hyviä kuvia lasten kahvituokiosta. Pirpana syötti/juotti vuoronperään itseään ja sitten veikkaa. Hyvin on oppinut tämän mallintamisjutunkin :) Hienoa oli huomata, miten näppärästi "kahvi" kaatui kuppiin..

Ja niin, välillä piti tietysti heittäytyä herkäksi.. 


Huomenna vielä yksi lääkärikäynti apuvälinehankintojen tiimoilta ja sitten tää sekosekoviikko alkaa rauhoittumaan. Kovasti on taas ollut hulinaa. Tänään tuli mietittyä, että miten mä jossainvaiheessa pystyn tehdä taas täyspäiväisesti töitäkin jos tää meininki jatkuu. Näiden työasioiden suhteen muutenkin vähän huolenaiheita. No, aika näyttää. 

Tänään tuli ihan selkeä uusi sana muuten pimulta. "Pyyrä" nätisti sorahtaen. Harjoiteltiin siis myös pyörän selässä istumista..

:)

Eipä muuta tänään. Hyvä päivä oli tämä.


You Might Also Like

1 kommenttia

Suosituimmat

Facebook