Vappu 2013

20.47

On ollut ihana taas olla yksi kokonainen päivä yhdessä. Tää kun on aika harvinaista herkkua meille nykyään. Käytiin Tuusulan mummun, ukin sekä E:n luona brunssilla ja kyllä muuten taas herkuteltiin! On tosi raukea olo nyt.

Ylihuomenna viedään lapset piiiitkän tauon jälkeen mummin sekä papan luokse yökylään ja lähdetään rokkaamaan Helsinkiin. Kiva nähdä H pitkästäaikaa kitaran kanssa lavalla. Silloin sen aina tajuaa, mikä voima ja  onni tuo musiikki meidän isukille onkaan. Siihen väliin en edes yritä mennä, sillä soittaminen on parasta terapiaa H:lle.  Keino irtautua ihan kaikesta muusta hetkeksi ja keskittyä vain ja ainoastaan musiikkiin.

Mulle parasta terapiaa on tämä kirjoittaminen, ystävät ja nukkuminen. Ja tietysti myös musiikki. Laulu. Spotify.

Mutta nyt niitä vappukuvia.
Ensiksi vähän epäilytti. "Ja mitähän sä nyt taas meinaat?". Loppujenlopuksi nauratti. 
Akupunktio? Intialainen päähieronta? Ja lopuksi mun vappuhöpsöt pääsivät kylpyyn. Olisi melkein pitänyt kuvata tämä kylpyhetki. Ensiksi Pirpana läiskäytti oikein mojovat loiskautukset ja sen jälkeen W kosti tuplana takaisin. Äitikin siinä sivussa kastui läpimäräksi ja kivaa oli kaikilla. 


Sori jos menee siirappiseksi taas, mutta mä vaan niiin nautin katsoa tätä kaikkea mun ympärilläni.  Näitä pieniä. Ei sitä rakkauden määrää voi sanoin kuvailla taaskaan. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook