Viikon lopetus

19.49


Me haettiin tänään mummolasta tällainen iiihana kesäneito kotiin! 

Lapset olivat yökylässä, sillä me vanhemmat juhlittiin kaverin häitä Vantaalla. Kyllä muuten oli mahtavaa nukkua tänä-aamuna pitkäään pitkästäaikaa! Melkeinpä voisin sanoa, että olo on kun uudestisyntyneellä. Vähän kulunut sanonta, mutta täysin paikkansa pitävä.

Iltapäivällä ollaankin taas nautittu kallisarvoisesta perhe-elosta ja käytiin mm. puistoilemassa, sekä piirtelemässä asfalttiin liiduilla. Sottaista, mutta mielekästä hommaa. Ihana aurinkoinen ja lämmin iltapäivä on ollut taasen! Kesä hellii.

PikkuW:n suuhun on ilmestynyt kaksi uutta hammasta, ei ihme, että poika on ollut vähän herkillä muutaman viimepäivän ajan. 

Huomenna suunnitelmissa olisi piipahdus kierrätyskeskuksessa. Tarkoitus olisi löytää keittiöön uusi pöytä ja tuolit. Mielellään vielä pian, sillä tiistaina juhlitaan yhden tosi spessun synttäreitä ;-)

Ajatella, kaksi vuotta yhteiseloa takana. Kaksi täydellistä vuotta.

Mun Elävä kirjasto-tapahtuma sujui erittäin mallikkaasti. Höpöttelin viiden (?) ryhmän kanssa ja hyvin paljon mulle esitettiin samoja kysymyksiä. Yleisin oli varmastikkin :"Saitko jo odotusaikana tietää ds:stä?"

Olin kovasti yllättynyt siitä, miten paljon tietämättömyyttä aiheeseen liittyen lukioikäisillä on downin syndroomasta. "Voiko tästä downin syndroomasta parantua?" tai "Miten se downin syndrooma ihmisessä näkyy tai mitä se aiheuttaa?" 

Näiden kysymysten äärellä tajusin sen, että olin tekemässä tärkeää työtä. Voisin lähteä joskus uudestaankin. Tavallaan tämä oli myös sellaista itsensä voittamista, joka on aina hyvästä kaltaiselleni ujolle naiselle.

Pienet nukkumassa jo. Taidanpa lähettää isännän läheiseen pizzeriaan hakemaan vähän iltaevästä..

Mukavaa alkavaa viikkoa. Meidän viikko tulee olemaan taas tosi täynnä jos jonkinlaista hulinaa. Synttärihumua, lasten lääkäreitä ja Rinnekodissakin pitäisi käydä keskiviikkona. Onneksi H on kotona nyt.You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Alkoi itseä nyt kiinnostamaan kans uutena lukijana että saitko jo raskausaikana downista tietää? :) Tosiaan tänne eksyi pari päivää sitten ja lukemaan jään. Tytöstäsi ei mielestäni huomaa että hänellä on down, vaikka väliäkö sillä :) Kaunis tyttö on. Jään seurailemaan. -Lillis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saanut. Täysin yllärinä syntyi tämä meidän downi. 1:17000 oli hän seulojen mukaan ;) Ja iso kiitos sulle kivasta palautteesta! Tervetuloa! :)

      Poista

Suosituimmat

Facebook