Viikonlopun tunnelmia

19.06


Ollaan oltu kaksi viimeistä yötä mun vanhempien luona ja perjantaina Snipe Drive keikka oli odotetusti tosi onnistunut! Illan ainoa virhe oli jättää auto Keravan asemalle yöksi koska tietäähän sen mitä siinä tapahtuu..

PikkuW sairastui viimeyönä flunssantyyppiseen (tietysti juuri silloin, kun isi oli keikkareissulla) ja yö meni kurkkukipuillessa. Tänään on onneksi ollut suht helppo päivä vaikkakin poika on edelleen vähän lämpöinen ja nuhainen. Ensiyö mennäänkin sitten Buranan voimalla ja toivotaan että pikkutyypin olo ei ainakaan pahene tuosta. 

Mulla huomenna viimeinen äitiyslomapäivä sillä H jää tiistaina viettämään isäkuukauttansa. Itse yritän tehdä töitä niin paljon kun mahdollista näiden tulevien neljän viikon aikana.  Tavallaan aika haikea fiilis nyt..

Eipä mulla muuta tänään. Tosi väsynyt olo joten antaa näiden kuvien kertoa lisää viikonlopun tunnelmista..You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Voi pientä nuupahtanutta potilaspoloa. Isosisko puolestaan riemuitsee tarttuvasti. Hyvää työputkea äidille!

  VastaaPoista
 2. Matkustaako teidän pieni jo kasvot menosuuntaan? Vai näenkö mä väärin? En kyllä ite uskaltaisi noin pientä pitää missään nimessä kasvot menosuuntaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän pieni matkustaa. Tuossa istuimessa on mahdollista kuljettaa huomattavasti pienempääkin matkustajaa. Meidän W on nyt jo yli 10 kiloa ja tosi jämäkkä poika noinniinkun muutenkin, eikä kumpikaan meistä edes tullut ajatelleeksi, että häntä ei olisi voinut tuohon istuimeen vielä laittaa? Kaukalo kävi yksinkertaisesti hälle vaan liian pieneksi, ahtaaksi ja kuumaksi. Samalla tavalla Pirpanankin pää retkottaa nukkuessaan. Niskatyyny toki auttaa, mutta 10 minuutin matkalle sitä ei aina vaan muista laittaa.

   Poista
 3. Auttaako niskatyyny hyvin? Siksi siis kyselen kun meillä Aleksi (08/11 syntynyt) matkustelee myös kasvot meno suuntaan mutta itseäni huolettaa juurikin päänasento nukkuessa, Niska tyyny ostettu mutta viimeksi unohtu ottaa mukaan mökkimatkalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se on toiminut Pirpanalla ainakin ihan hyvin! Se ei estä pään retkahdusta, mutta lapsen on helpompi nukahtaa vähän miellyttävämpään asentoon ja meitin tyttö ainakin nukkuu pitkiä aikoja suht inhimillisessä asennossa niin, ettei asentoa tarvitse korjailla. Ilman tyynyä tarvitsee.

   Poista
 4. Kolaritilanteessa se niskatyyny ei auta. Selkämenosuuntaan auttaa.

  VastaaPoista
 5. Kolaritilanteessa mahdollisesti käy huonosti tai hyvin istuipa niin tai näin. Aivan varmasti tässä perheessä tiedetään liikenneturva-asioista vähintään yhtä paljon kuin muuallakin.

  Hyvää Äitienpäivää tuplamammalle jo nyt! Tänä vuonna löytyy valkovuokkojakin! Aina ei ole niin onnellisesti ollut, sanoo äiti, jonka esikoinen 27v menee naimisiin kuukauden kuluttua. ;)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook