Pikapäivitys

17.19


God bless Tupperware! Ja tämä ei ole maksettu mainos vaan silkkaa fiilistelyä!  Löydettiin siis nokkamuki josta korvikekkin maistuu meidän tissitakiaiselle ja se on mahtava juttu se. Haaveissa pitkät yöunet, ehkä se vielä jonainpäivänä on ihan mahdollistakin. Jos ei muuten niin ainakin isi voi osallistua yösyöttöön ja sillävälin äiti saa vedellä tyytyväisenä sikeitä toisessa huoneessa.. ;) Nyt äiskä on ollut vähän huonovointinenkin pari päivää joten nukkuminen kuulostaisi siis entistä paremmalta ajatukselta. Sitä odotellessa.

Pirpana on ollut ihan super hyväntuulinen tyttö parin päivän ajan. Nukkunut pitkät päikkärit ulkona, syönyt hyvin ja hymyillyt hereillä ollessaan. Äitikin on siis onnellinen. Laulut ja leikit on kova juttu edelleen. Jokapäivä tulee käytettyä yksi puolituntinen "kotimuskariin" ja se on kummallekkin (mulle ja Pirpanalle) mukavaa ajanvietettä.
Äh, taas on mentävä..You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Hei, ihan mielenkiinnosta kuulisin, millaisia juttuja te teette kotimuskarissa ja oletko havainnut vielä miten ne toimii (hitit ja hudit)? Onko sulla jotain muskariaineistoa?

    VastaaPoista
  2. Ihan perinteisiä juttuja. Tällähetkellä parhaiten toimii "Leipuri Hiiva", "Autolla ajetaan varo varo vasti" ja "Pikkuinen tonttu hyppeli näin" .Samalla leikitän Pirpanaa liikuttamalla hänen omia pikku kätösiä :) Olen aikanani työskennellyt päiväkodissa ja sieltä nuo leikit on tuttuja. Mitään kummempaa aineistoa mulla ei oo hallussa vielä. Täytyy ehkä laajentaa repertuaaria kevään myötä ettei käy tylsäksi Pirpanalle..;)

    VastaaPoista
  3. Meillä on noita samoja laululeikkejä. :) Pätkä on teidän Pirpanaa jo sen verran isompi että rumpu (kiinnostaa 3 sekuntia) ja kellopeli (kiinnostaa 2 sekuntia) on toisinaan myös käytössä. :D

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook