Untenmailla

23.12


Siinä se ihanasti nukkuu, äidin rakas tyttö. Voi kun yhtä autuaasti uinuisi koko ensi yön turhia heräilemättä vaan eipä taida ihan vielä tapahtua. Tänään päätettiin että H on ensi viikolla pari päivää vapaapäivillä töistä ja aloitetaan tuo aikaisemminkin mainitsemani unikoulu. Viimeyönä herättiin nimittäin jälleen kahden tunnin välein ja sen päälle valvottiin vielä 4.30-6.30 välinen aika. Aina piti tosiaan saada sitä maitoa tietty. Aamulla äidiltä tirahti itku kun niin mahdottomasti väsytti ja harmitti. Ei ole kovin suuria meidän ongelmat mutta huonosti nukutut yöt alkaa nyt pikkuhiljaa jo tuntumaan ihan pääkopassakin asti. Kaikki hyvät vinkit mahdollisimman hellään mutta toimivaan unikouluun ovatkin nyt tervetulleita! Onko sellaista edes olemassakaan? :) 

Me vanhemmat käytiin tänään vähän jouluostoksilla ja nyt onkin suurimmat joulustressit takanapäin. Huomenna mennään Pirpanan ja kahden ystävän kanssa pyörimään kaupungille, joskohan sieltä jotain mukavaa tarttuisi vielä haaviin..
Äitiysloma <3

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Heips
  Meillä valvotut yöt (käsittääkseni ;)) liittyvät aina johonkin uuteen opittuun taitoon tai hampaan puhkeamiseen. Ekan muksun kanssa nukuin aina päivällä kun muksukin, mutta nyt toisen kanssa ei ole paljoa tullut päiväunia otettua. Illalla vaan ajoissa nukkumaan. Koskaan meillä ei nuo "kaudet" ole viikkoa kauempaa kestäneet, toivottavasti ei teilläkään :) Ensimmäistä kertaa nyt kommentoin, vaikka blogiasi olen seurannut ja tästä pidän kovasti :) Meillä muksut 6/2009 & 4/2011

  VastaaPoista
 2. Pirpananne on äärettömän kaunis. Voisin tuijottaa tuota kuvaa vaikka koko illan jos siihen olisi mahdollisuus :) Eksyin blogiisi muutama päivä sitten ja nyt olen vakuuttunut siitä että haluan teitä seurata. Saanko lisätä blogisi omaan blogi luettelooni? Sinulla on aivan mahtava asenne.

  VastaaPoista
 3. Misiiri, Toivotaan että meilläkin olisi nopeasti ohimenevää :) Ja kiitos paljon palautteesta, mukavaa joulun odotusta ! :)

  Nina, Taas mä herkistyin palautteen äärellä.. Kiitos! Saapi lisätä blogiluetteloon. Täytyypä tutustua sinun blogiin myös! :) Mukavaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook