Sinulle pikkuinen

0.18

Sinä.
 Sinä minun pieni rakas. Kaunis ja viisas. Sinä kyseleväinen. Sinä tuntosarvet pystyssä. Sinä siinä vieressä, kokoajan. 

Olet minun sädehtivä timanttini, joka tupsahti elämäämme suunnittelematta ja yllättäen - mikä jackpot! Ilman sinua perheemme olisi vajaavainen. Sinun pehmoiset poskesi ja ne kultaiset kikkurat, joita tulen fiilistelemään hamaan loppuuni asti.

Rakastan sitä tunnetta kun käperryt kainalooni. Joka aamu ja joka ilta.

Sinä taivaanrannanmaalari. Sinä ja sinun mielikuvituksesi. Sen lentoa on huikeaa seurata tässä vieressäsi. Olet taitava ja lahjakas. Maalaat upeita akvarelleja, työstät muovailuvahasta pupun mummille, pellen papalle, ukille dinosauruksen ja lumiukon mummulle. Liimaat hyönteis-tarroja lastenhuoneen metsätapettiin - koska hyönteiset kuuluvat metsään. Laulat nuotilleen kuin enkeli.

 Olet maailman suloisin nelivuotias.

Sinä ajat suuri kypärä päässäsi ilman apupyöriä. Tuot kukkia äidille kotiin - jokapäivä. Loukkaanut syvästi kun osa niistä kukista haisee veljesi mielestä pissalle. Kastelet kesäkurpitsat ja herneet. Ne, jotka yhdessä kylvimme.  Hoidat nukkevauvaa. Teet keittoa omenanraakileista. Pidät huolen siitä, että sisko ja veli saa kaupasta aina  yhtä paljon kuin sinäkin. Keksit, mehut, tarrat.

Haaveilet omasta kissasta. Äiti olisi valmis sen sinulle hankkimaan, mutta isi ei ihan vielä ole ajatukselle kypsä.

Sinä teet kaikkesi, että oppisit lukemaan. Että saisit oman puhelimesi. Aikasi tulee kyllä vielä. Puhut osaavasti siansaksaa. Laulat "Let it go:n" ihan millä tahansa (keksimälläsi) kielellä.

Sinä taitava ja rohkea. 

Sinä haluat jo eskariin - koska sisko ja velikin jo siellä on.  Älä nyt ihan vielä. Sinä olet mún vauvani kuitenkin..

Rakastat Antti Tuiskua. Tanssit ihanasti - kepeästi. Nautit siitä kun saat äitisi ja Piippiksen kanssa jorailla käsikädessä olohuoneen lattialla. Vaatteesi vaihtuvat lukuisia kertoja päivässä.

Otat siskoa kädestä aina tiukan paikan tullen, siivoat mun kanssani - myös juhannus-saunan. Olet suuri apu arjessa. Sinä ja sun "putukihveli". Sinä mokomakin semi pohojalaanen.

"Olen sinun jakas! “, sanot iltaisin. No totta vie olet! Tosi tosi rakas. 

Tänään sinulla on syntymäpäivä ja tästä päivästä tulee kiva - sen olet ansainnut! Olet toivonut nukkevauvaa, ihanaa vaatetta, huulikiiltoa ja askartelutarvikkeita. Katsotaan, mitä paketeista paljastuu.

Sä olet ja tulet aina olemaan meille se  maailman tärkein Heili. Mulle, isille, veljellesi ja siskollesi. Olet niiiin tuhannen rakas synttärisankari.
Sinisilmäinen ja kultahapsinen.

Paljon onnea kulta!


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook