Synttärikemut shoppaillen

16.15

 Kevät on hurahtanut taas siihen pisteeseen, että kolmonen ikäluvussani muuttuu pian neloseksi. Mulla ei ole ollut tapana juhlia syntymäpäiviäni juurikaan (lukuunottamatta pyöreitä lukuja) , mutta tänä vuonna ajattelin kutsua kaikki naispuoliset ystäväni saman katon alle juhlimaan ja herkuttelemaan. Halusin keksiä jotain poikkeuksellista ohjelmaa illalle ja päätin kutsua paikanpäälle myös Me&I sekä Nosh-vaatteiden edustajat. Olin tosi iloinen siitä, että ystävät innostuivat ajatuksesta ja perjantaina meillä olikin täällä mukavan tiivis tunnelma, kun lukuisat ihanat tyypit (myös muutama pienempi) kokoontuivat meidän olohuoneeseen kevään ihanuuksia hypistelemään . 


Olen kohta 7 vuotta kirjoitellut blogia, ja vain pienen tovin verran minulle on maksettu palkkaa kirjoittamiseen käytetystä ajasta.  Bloggaamisen pieni suuri bonus ovatkin yhteistyöt, jotka mahdollistavat tällaisen hemmotteluillan järkkäämisen omille rakkaille ystäville aina silloin tällöin. Tällä kertaa meidän iltaa lähti sponssaamaan Henkell, joka toimitti kuohuvat kemuihin sekä Kakkutalo Gilan Järvenpäässä, jonka suussasulavia herkkuja pääsimme maistelemaan. Gilania täytyy kyllä lämpimästi suositella kaikille täällä pk-seudulla asuville. Vitriinit notkuu herkuista ja paikanpäältä voi käydä ostamassa mitä ihanampia kakkuja ja leivoksia. Jos olet jo käynyt kyseisessä kahvilassa,  niin tiedät mitä tarkoitan.

Passion-juustokakku. Niin raikasta ja niiiin hyvää.
 Ystäväpiirissäni on lukuisia äitejä, jotka elävät nyt kiireisiä ruuhkavuosia. Halusin tarjota jokaiselle heistä pienen mahdollisuuden istahtaa arjen ulkopuolelle ja tuntui hyvältä, että niin moni pääsi paikalle perjantaina. Kulunut viikko oli mulle aika raskas ja kun lopulta sain kolme tenttiä työstettyä onnistuneesti sekä HoHu-jakson koulussa harjoittelua vaille päätökseen, oli todella ihanaa höpötellä niitä näitä itselleni rakkaiden ihmisten kanssa ja olla vain. 

Kuinka olenkaan tällaista ikävöinyt!

Illalla istuskeltiin vielä kahden ystävän kanssa takkatulen valossa ja juteltiin kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Välillä naurettiin ja hetken päästä niiskuteltiin. Ihan parasta. Haluan tähän väliin huikata jokaiselle paikalla olleelle lämpöiset kiitokset kivasta illasta! Pus. 

Nämä kuppikakut olivat taivaallisen hyviä. Sisällä oli mansikkahilloa. Nam.
Olen aina rakastanut juhlien järkkäämistä ja nyt haluankin antaa pienen vinkin muille innokkaille: nuo piccolo-pullot ovat tosi loistavia alkumaljoja pillin ja kauniin servetin kanssa tarjoiltuna! Ei tarvitse stressata kuohuviinilaseista ja turhalta tiskiltäkin vältytään. 

Epäröin hieman että miltähän tuo erittäin kuiva Mionetto mahtaa suussa maistua, mutta totesin sen erittäin hyväksi kuohariksi ennakkoluuloistani huolimatta.


Kutsuin Piippiksen koulusta ihanaisen Annen esittelemään Miikkarin mallistoa ja niinhän siinä kävi sitten, että itsekin tuli kolminumeroisella summalla lastenvaatetta tilattua. Kaikista pienin neitokainen nappasi mua kädestä ja vei äiskän hyvin päättäväisesti Miikkarin rekin luokse. Sieltä hän osoitti vaaleanpunaista pesukarhu-mekkoa ja sanoi että haluaa sen itsellensä. Tuo ihana keväinen mekko/tunika oli kyllä niin nappivalinta ja tytsyn näköinen, että pakkohan minun oli se sitten tilata. W valitsi myös Me&I:n mallistosta mopopaidan kesäksi. Minä itse sain emännänlahjana samanlaiset lakuleggarit kuin mitä meidän ipanoilla on jo ennestään, ja äidilleni tilasin ihanan sinisen mekon

Anne piti esittelyn juuri sopivan lyhkäisenä ja sen jälkeen antoi jokaiselle vaatteista kiinnostuneille asiantuntevaa ja ystävällistä avustusta. Itse pidän tällaisesta meiningistä tosi paljon. Piippis oli mielissään, kun koulusta tuttu "Anne Banaani" (neitokaisen itse keksimä lempinimi) piipahti meidän kotona visiitillä ja lapset muutenkin käyttäytyivät tosi mallikkaasti kemujen ajan.


Anne toi meidän ipanoille nämä ihanan värikkäät kevätpipot ja ne päässä sitten lauantai-aamuna hassuteltiin. Tässäpä äidin uusin hyvänmielenkuva. Saa onnelliseksi.


Noshilta kutsuin kemuihin Annin, jota en entuudestaan tuntenutkaan. Anni osoittautui tosi kivaksi tyypiksi ja myös hän piti esittelyn lyhyenä. Tämän jälkeen palvelu rekillä pelasi ja jokainen sai vastauksen mieltä kaihertaviin kysymyksiin. Noshilta tilasin itselleni kesäbyysat ja tytöille samanlaiset. Emännänlahjana sain 30:n euron alen ostoksistani. 

Voin hyvin hyvin lämpimästi suositella näitä kahta esittelijää ja nyt kun olen nämä ensimmäiset vaatekutsut saanut järkättyä niin aika varmaa on, että tulen ottamaan sekä Anneen että Anniin yhteyttä vielä jatkossakin. Kiitos asianosaisille hyvästä tunnelmasta ja palvelusta!

Tämä Noshin sivuilta bongattu sulosilmä on muuten meidän kummipoikamme. Tällainen pieni infopläjäys tähän väliin.. <3

Onpas kiva fiilis kuluneesta viikonlopusta. Alkava viikko tulee olemaan super jännittävä, sillä huomenna meille saapuu Kaksplus-lehden kuvaaja räpsimään otoksia meidän jengistä. Ottivat yhteyttä minuun pari viikkoa sitten ja lupasin antaa puhelinhaastattelun seuraavaan lehteen. Toinenkin vähän isompi juttu on tulossa, mutta kerron siitä vähän myöhemmin.

Synttäriaamu valkenee tiistaina jännittävissä tunnelmissa, sillä astelen ensimmäistä kertaa uuteen harjoittelupaikkaani. Jännittää hitosti, mutta ehkä mä tästä koitoksesta selviän. Sen jälkeen alkaa kesäloma, ja se toimii oivana motivaattorina uudessa.


Tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Seuraavan postauksen aihe jo kutkuttaa tuolla takaraivossa, mutta sen aika olkoon sitten parin päivän päästä. 

Aurinkoista viikkoa kaikille!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ihanat kemut. Harmittaa, että en päässyt mukaan. Kesällä sitten viimeistään juhlitaan yhdessä!! Vedetään vielä jatkot päälle.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook