Pääsiäisen kuulumisia

14.32

Voi blogini mun! Olen laiminlyönyt sinua viime aikoina liiaksi, vaikka ajatuksissani olet jatkuvasti ollutkin. 7 vuotta olet tässä rinnallani kulkenut ja toivottavasti näin tulee olemaan jatkossakin, vaikka nyt arkinen kiire meinaa napata siivun yhteisestä elostamme.

Niin. Kiirettähän tässä todella nyt piisaa (olenko hokenut sitä tarpeeksi), mutta ei anneta sen nyt liiaksi häiritä! Mulla starttasi eilen viimeinen kouluviikko ennen seuraavaa harjoittelua ja hommaa riittäisi jokaiselle vuorokauden tunnille. Tänään iltapuhteena luvassa 2 etätehtävää ja huomenna täytyy aamusta asti jaksaa lukea kahteen tenttiin, jotka odottavat minua torstai-aamussa. Eilen työstin yhden nettitentin sillävälin, kun muu porukka oli juhlimassa ihanaisen serkkutytön synttäreitä. 

Päätä meinaa vähän särkeä.

Stressi ilmenee mulla tässä elämäntilanteessa nyt migreenikohtauksina ja täytyy myöntää, että tämä oireilu jo vähän huolettaa minua. Uusina vaivoina kummallinen humina ja ajoittainen tinnitus korvissa sekä kosketusarat hartiat. Josko nyt kohta olisi aika mennä sinne lääkäriin? Tunnistaako kukaan lukijoista samanlaisia oireita härdellin keskellä?


No mutta, lupasin kirjoitella meidän pääsiäisestä ja kerronpas siitä nyt hieman tähän väliin. Perjantaita vietimme appivanhempien luona leppoisasti lasagnea herkutellen. Kotiin tullessamme kömmin melkeinpä samantien nukkumaan (koska migreeni) ja aamulla heräsin reippaana uuteen päivään. Jätin muun perheen viettämään rauhallista lauantai-aamua ja lähdin itse vähän shoppailemaan ja nautiskelemaan upeasta auringonpaisteesta. Tärkeitä hetkiä ovat nuo pienet pyrähdykset yksin arjen ulkopuolelle tässä elämäntilanteessa.

Iltapäivällä kävelimme koko perheen voimin mun vanhempien luokse tekemään ruokaa ja nautiskelemaan rakkaiden seurasta. Nämä ovatkin sitten niitä hetkistä kaikista tärkeimpiä. Sisko perheineen oli myös paikalla - ihanaa!
 
Elämäni ensimmäiset itse työstetyt riisipiirakat. Hyviä, vaikka itse sanonkin! ;)
Kantasoluhoitojen ensimmäiset pari päivää starttaavat tällä viikolla ja muutaman viikon pituinen eristysjakso alkaa reilun viikon päästä. Yritän keskittää rutkasti positiivista energiaani äidin tulevaan koitokseen ja näin ollen takaan omalta osaltani äidille mahdollisimman miellyttävän hoitokokoemuksen. Nyt saa siis vinkata hyvistä kirjoista, joita voisin äidille osastolle kiikuttaa..

Piipahdin viime viikolla tulevassa harjoittelupaikassani ja tunnelmat ovat nyt hieman ristiriitaiset. Tuo paikka ei ollut ihan sitä, mitä alunperin olin ajatellut, mutta yritän ottaa tämän henkilökohtaisena haasteena ja itseni voittamisena.

Toppi; Pietamo
Vietän ensi viikolla synttäreitäni ja tänä vuonna päätin, että kutsun kasan naispuolisia ystäviäni tänne meille pienen hemmottelun ja vaatekutsujen pariin. Luvassa on ystäviä, Me&I sekä Nosh-esittelyä, skumppaa ja herkkuja. Juuri sitä minä nyt kaipaan katkaisemaan tämän jokapäiväisen hulinan.

Arvon tänään Lapsimessujen liput ja tulen ilmoittamaan voittajalle henkilökohtaisesti. Luvassa lisää arvontoja lähitulevassa ja lupaan myös hauskoja paljastuksia. Olemme kuluneen viikon aikana koko perhe lupautuneet mukaan kahteen aika jännittävään ja kivaan juttuun. Mitähän se voisi olla? :)

Aurinkoa aurinkoa!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hierojalle mars mars! Ja liikettä niveliin hartiajumpan ja liikuttelun muodossa. Mulla niska-hartia-selkäjumit oireilevat moninaisin tavoin, mm. migreeninä. Liikunta (ja siis ihan vaan nopeat venytyksetkin auttavat, ei tarvitse salille tms ehtiä) +hieronta, sillä pysyy poissa.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook