Terkut sairastuvalta!

12.28

Otsikko sen jo kertookin - sitkeä lentsu on kovasti yrittänyt sekoittaa muuten niin kivasti startannutta uutta arkeamme. Itse sairastuin jo 2 viikkoa sitten, mutta vasta kulunut viikko sai rojahtamaan sängyn pohjalle. Olen yskinyt niin lujasti, että keskivartalon lihakset huutavat edelleen "Hoosiannaa". En muista tällaista köhää koskaan aikaisemmin kokeneeni. Jouduin kolmena päivänä opiskelemaan etänä täältä kotoa käsin, sillä järkyttävät yskänpuuskat estivät koulunpenkillä istumisen. 

Kuva: Pixabay
Ilokseni sain kuitenkin suoritettua kaksi kurssia kuluneella viikolla ja whatsappin kautta järjesteltiin tulevia ryhmätöitä sekä jaoimme tehtäviä kolmen opiskelukaverin kesken. Ihan mahtavaa, että tällainen on mahdollista - kiitos siitä nykytekniikan! Torstaina kävin koulussa höpöttelemässä opettajani kanssa ja yhdessä teimme mulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Olen ihan super iloinen siitä, että aikaisemmat opintoni sekä työkokemus tuovat hieman helpotusta tähän käynnissäolevaan koulutukseen, ja esimerkiksi pari ensimmäistä työharjoittelua tulenkin suorittamaan tiivistetyssä aikataulussa. Kaikin puolin vaan niin hyvä ja kiitollinen fiilis tästä kaikesta!

Palataan nyt kuitenkin vielä saikkutunnelmiin. Lapsista ensimmäisenä taudin minulta nappasi keskimmäinen, ja yhdessä kundin kanssa sitten viime viikko kröhittiin ja niiskuteltiin. Perjantaina tytöt alkoivat valittelemaan kurkkuansa ja nyt varsinkin Piippis on kovin limainen ja yskäinen. Näin ollen siis ipanoiden osalta syysloma saa jatkoa sairasloman merkeissä - juuri näpyttelin opelle infon Wilmaan. Nyt vaan toivotaan, että tilanne pysyy tällaisena. Olen 2 yötä nukkunut Piippiksen ja W:n kanssa samassa huoneessa, kun välillä esikoisen hengitys tuntuu olevan kovinkin ahtaalla ja se pelottaa minuu. 

Vaikka syksy on tuonutkin tullessaan näitä ikäviä sinnikkäitä liitännäisiä (pöpöt), on se tuonut onneksi mukanansa enimmäkseen hyviä juttuja. Perjantaina saimme nautiskella aurinkoisesta syyssäästä rakkaassa lähimetsässä, ja siellä tallustellessamme eturintamassa joukkoa johdatti suloinen karvainen kummilapsemme. Saimme haukun ensimmäistä kertaa yökylään ja kaikki meni tosi hienosti. Ollaan aivan myyty tuolle tyypille, joka seuraavan kerran tiistaina luoksemme saapuu. Tämä koirakummius on kyllä aivan huippu juttu.


Toivottavasti tulevalla viikolla blogikin päivittyy ahkerammin. Viikonloppuna tulemme juhlimaan Porvoossa Maitokahvimedian pikkujouluja ja luonnollisesti odotan karkeloita kovasti! Yhteisömme instagramissa voi huomiseen asti osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa 2 kutsua tuleviin kemuihin. Kipinkapin osallistumaan siis (@maitokahvimedia) ! ;)  

Täällä käperrytään nyt peittojen alle ja vietellään leppoisaa sunnuntaipäivää lastenleffojen parissa. Tänään ei kiirehditä minnekään ja nyt ollaan vaan - toivutaan ja keräillään voimia!

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook